ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مشخصات تراشه تنسور گوشی‌های سری پیکسل ۶ گوگل افشا شد

گوگل چند وقت پیش با انتشار تصاویری از گوشی‌های سری پیکسل ۶، از تجهیز آن‌ها به تراشه اختصاصی تنسور خبر داد اما مشخصات آن را منتشر نکرد. حالا گزارشی جدید جزئیات تازه‌ای درباره این چیپ ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰

گوگل چند وقت پیش با انتشار تصاویری از گوشی‌های سری پیکسل ۶، از تجهیز آن‌ها به تراشه اختصاصی تنسور خبر داد اما مشخصات آن را منتشر نکرد. حالا گزارشی جدید جزئیات تازه‌ای درباره این چیپ در اختیارمان قرار می‌دهد و احتمالا تنسور عملکرد بالاتری نسبت به رقبایش داشته باشد چرا که از دو هسته Cortex-X1 بهره می‌برد.

گوگل می‌خواهد همانند اپل از تراشه‌های اختصاصی در گوشی‌هایش استفاده کند، البته در ابتدا این موضوع محدود به پرچمدارهایش خواهد بود. اولین تراشه‌ای که این کمپانی طراحی کرده، تنسور نام دارد و تا به امروز شایعات زیادی درباره‌اش منتشر شده. انتظار می‌رود این چیپ با لیتوگرافی ۵ نانومتری سامسونگ به تولید برسد.

حالا یک منبع موثق حوزه فناوری به نام «Digital Chat Station»، مشخصات این تراشه را منتشر کرده که از احتمال عملکرد بهتر نسبت به اسنپدراگون ۸۸۸ خبر می‌دهد. به نظر می‌رسد گوگل از دو هسته قدرتمند Cortex-X1 با فرکانس ۲.۸۰ گیگاهرتز در این تراشه استفاده کرده که بالاتر از اگزینوس ۲۱۰۰ و اسنپدراگون ۸۸۸ قرار می‌گیرد.

چیپ اگزینوس ۲۱۰۰ و اسنپدراگون ۸۸۸ هرکدام به یک هسته Cortex-X1 مجهز شده‌اند که به ترتیب فرکانس ۲.۹۱ و ۲.۸۴ گیگاهرتزی دارد. با توجه به چنین پیکربندی، حداکثر عملکرد CPU تنسور باید بالاتر از تراشه‌های سامسونگ و کوالکام باشد.

گوگل در تراشه تنسور از ۶ هسته دیگر هم استفاده کرده که شامل ۴ هسته با فرکانس ۱.۸۰ گیگاهرتز و ۲ هسته با فرکانس ۲.۲۵ گیگاهرتز می‌شود. در بخش گرافیکی هم با پردازشگر Mali G78 روبه‌رو هستیم که همان پردازشگر مورد استفاده در اگزینوس ۲۱۰۰ است. اگرچه تنسور قدرت گرافیکی مناسبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اما نمی‌تواند با نسل بعدی تراشه‌ها رقابت کند.

گوشی‌های سری پیکسل ۶ در پاییز پیش رو با این چیپ اختصاصی روانه بازار می‌شوند، اما مدت کوتاهی پس از عرضه آن‌ها با نسل جدید تراشه‌ها روبه‌رو می‌شویم. سامسونگ می‌خواهد چیپ اگزینوس ۲۲۰۰ را با پردازشگر گرافیکی AMD روانه بازار کند و کوالکام هم روی تراشه اسنپدراگون ۸۹۵ یا ۸۹۸ کار می‌کند. بنابراین گوگل نمی‌تواند برای مدت طولانی به عملکرد بالای تنسور دلخوش باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • FAEZ_DEV
    FAEZ_DEV | ۲۲ شهریور ۱۴۰۰

    گوگل هر چقدر هم هر چی به گوشیاش اضافه کنه باز نمیتونه جای بقیه برندارو که از سیستم عاملی که متعلق به گوگل هست جلو بزنه و همینطور از اپل نمیتونه جلو بزنه
    همچنین با توجه به قیمتی که گوشیای پیکسل داره فقط پشتیبانی طولانی مدتشون از گوشیاشون ارزش خرید داره دیگه هیچ ارزشی نداره

مطالب پیشنهادی