ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

۱۳ سپتامبر یا ۲ به توان ۸: روز جهانی برنامه‌نویسان مبارک

دویست و پنجاه و ششمین روز از هر سال که با ۱۳ سپتامبر مصادف شده، به عنوان روز جهانی برنامه‌نویسان شناخته می‌شود. این روز زمان مناسبی برای قدردانی از کوشش‌های این قشر پرتلاش و اثرگذار ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۳۰

دویست و پنجاه و ششمین روز از هر سال که با ۱۳ سپتامبر مصادف شده، به عنوان روز جهانی برنامه‌نویسان شناخته می‌شود. این روز زمان مناسبی برای قدردانی از کوشش‌های این قشر پرتلاش و اثرگذار است که اینترنت امروز بدون وجود آن‌ها به این شکل در نمی‌آمد.

۱۳ سپتامبر ۲۵۶ امین روز سال است و معادل عدد ۱۰۰ در مبنای شانزده و ۲ به توان ۸ در نظر گرفته می‌شود. این عدد نشانگر واحد بایت است که در دنیای برنامه‌نویسی اهمیت زیادی دارد. به‌علاوه، ۲۵۶ بالاترین توان عدد ۸ در بازه کمتر از ۳۶۵ است که همان تعداد رایج روزهای یک سال محسوب می‌شود.

نخستین بار دو کارمند شرکت Parallel Technologies به نام‌های «ولنتین بالت» و «مایکل چرویاکوف» در سال ۲۰۰۲ این روز را به عنوان روز برنامه‌نویس معرفی کردند و دولت روسیه اولین دولتی بود که ۱۳ سپتامبر را به عنوان روز رسمی برنامه‌نویسان شناخت.

۱۳ سپتامبر در سال ۲۰۰۷ به عنوان روز جهانی برنامه‌نویسان شناخته شد و از آن زمان تاکنون بسیاری از کشورها از جمله آلمان، آمریکا، کانادا، هند، بلژیک، استرالیا، نیوزلند، لهستان و بریتانیا این روز را جشن می‌گیرند. در ایران ۲۵۶ امین روز سال دهم آذر ماه است که هنوز به صورت رسمی به عنوان روز برنامه‌نویس معرفی نشده اما کارزارهایی برای معرفی این روز به عنوان روز ملی برنامه‌نویسان برگزار شده است.

همه برنامه‌هایی که شما از آن‌ها استفاده می‌کنید، از جمله مرورگری که در حال حاضر با آن این صفحه را می‌بینید، توسط برنامه‌نویسان ساخته شده‌اند. جهان اینترنت زیر سلطه این دسته از مهندسان قرار دارد و آن‌ها تحولات دنیای نرم‌افزارها و سخت‌افزارها را رقم می‌زنند.

مردم معمولا در این روز سعی می‌کنند اطلاعات خود را درباره برنامه‌نویسان و برنامه‌نویسی افزایش دهند. پدر و مادرها فرزندان خود را با برنامه‌نویسی آشنا می‌کنند تا واکنش آن‌ها را نسبت به این حیطه کاری ببینند. برنامه‌نویسی به عنوان یکی از مشاغل آینده‌دار و پردرآمد حال حاضر دنیا شناخته می‌شود و به همین دلیل خیلی‌ها به دنبال یادگیری این حرفه هستند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی