بیل گیتس با جذب حدود ۱ میلیارد دلار سرمایه به مقابله با تغییرات اقلیمی میرود
شرکت غیرانتفاعی Breakthrough Energy که در سال ۲۰۱۶ توسط بیل گیتس تاسیس شد، بهتازگی اعلام کرده که از سوی مایکروسافت، جنرال موتورز، بانک آمریکا، «بلکراک»، «امریکن ایرلاینز»، «آرسلورمیتال» و گروه مشاوره بوستون جذب سرمایه داشته ...
شرکت غیرانتفاعی Breakthrough Energy که در سال ۲۰۱۶ توسط بیل گیتس تاسیس شد، بهتازگی اعلام کرده که از سوی مایکروسافت، جنرال موتورز، بانک آمریکا، «بلکراک»، «امریکن ایرلاینز»، «آرسلورمیتال» و گروه مشاوره بوستون جذب سرمایه داشته تا به مقابله با تغییرات اقلیمی بپردازد.
بیل گیتس صدها میلیون دلار سرمایه از هفت شرکت بزرگ آمریکایی گردآوری کرده تا با توسعه فناوریهای پاک نقش بزرگی در مقابله با تغییرات اقلیمی ایفا کند. رقم دقیق این سرمایهها مشخص نیست اما مجموع آنها احتمالا از ۱ میلیارد دلار فراتر میرود.
شرکت Breakthrough Energy میگوید از این سرمایهها برای تامین بودجه پروژه Breakthrough Energy Catalyst استفاده خواهد کرد که چند ماه پیش با هدف تامین سرمایه، تولید و خرید راهکارهای جدید دستیابی به اقتصاد بدون کربن معرفی شده بود.
گیتس در بیانیهای در این باره اظهار داشت که اگر جهان میخواهد از وقوع یک فاجعه اقلیمی جلوگیری کند، به یک انقلاب صنعتی جدید نیاز دارد: «نیمی از فناوری لازم برای رساندن سطح انتشار کربن به صفر هنوز وجود ندارد یا آنقدر گران است که بخش عمده دنیا نمیتوانند به آن دسترسی پیدا کنند. پروژه «کاتالیست» آمده تا شرایط را تغییر دهد و روشی موثر برای سرمایهگذاری روی آینده مبتنی بر فناوریهای پاک باشد.»
گیتس در ادامه افزود: «کاتالیست با همکاری جامعه رو به رشد شرکای خصوصی و عمومی خود به دیدگاهی جهانی پیرامون چشمانداز نوآوری انرژی دست مییابد و سرمایه پروژههایی را تامین خواهد کرد که بیشترین اثر مثبت را بر سیاره ما خواهند گذاشت.»
این پروژه ابتدا بر استفاده از هیدروژن سبز، ذخیرهسازی بلندمدت انرژی، به دام انداختن مستقیم هوا و بهرهگیری از سوخت پایدار هوانوردی تمرکز خواهد کرد. بلکراک متعهد شده که ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه را ظرف مدت پنج سال به Breakthrough Energy اهدا کند. مایکروسافت، امریکن ایرلاینز و آرسلورمیتال هم متعهد به پرداخت همین رقم شدهاند.
برخلاف ادعای رهبران کشورها، تغییر شرایط مصرف انرژی هنوز آنچنان محقق نشده است. میزان استفاده جهانی از سوختهای فسیلی رو به افزایش است و احتمال وقوع فجایع اقلیمی را بیشتر میکند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.