ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مقامات آمریکایی بر سر تحریم یا عدم تحریم شرکت آنر اختلاف‌نظر دارند

هواوی پارسال برند آنر را به کنسرسیومی از شرکت‌های چینی فروخت تا این شرکت را از گزند تحریم‌های آمریکا نجات دهد. ولی آنر حالا دوباره در معرض خطر اضافه شدن به فهرست تحریم‌های وزارت بازرگانی ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰

هواوی پارسال برند آنر را به کنسرسیومی از شرکت‌های چینی فروخت تا این شرکت را از گزند تحریم‌های آمریکا نجات دهد. ولی آنر حالا دوباره در معرض خطر اضافه شدن به فهرست تحریم‌های وزارت بازرگانی ایالات متحده قرار گرفته، هرچند مقامات آمریکایی ظاهرا در تصمیم‌گیری پیرامون تحریم این شرکت اختلاف‌نظر دارند.

به گزارش واشنگتن پست، مقامات آمریکا در چهار سازمان فدرال هفته گذشته پیرامون این موضوع رای‌گیری کرده بودند که آنر را در فهرست سیاه وزارت بازرگانی قرار دهند یا نه. قرارگیری در این فهرست موجب می‌شود این شرکت دیگر نتواند با شرکت‌های آمریکایی همکاری کند. منتها ظاهرا تعداد رای‌های موافق و مخالف برابر بوده است.

مسئولان پنتاگون و وزارت انرژی موافق تحریم آنر هستند، ولی مسئولان وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه تمایلی به تحریم این شرکت ندارند. با تساوی آرا، تصمیم‌گیری در این سازمان‌ها حالا به منصوبان سیاسی دولت واگذار خواهد شد. اگر آن‌ها هم نتوانند تصمیم‌گیری کنند، پرونده به دفتر جو بایدن ارجاع داده می‌شود.

وزارت بازرگانی درخواست واشنگتن پست برای اظهارنظر درباره این موضوع خاص را رد کرده اما به‌طور کلی درباره فهرست سیاه گفته این وزارت‌خانه دائما به ارزیابی ریسک استفاده از فناوری‌های آمریکایی توسط شرکت‌های خطرناک می‌پردازد. «بریتنی کپلین»، سخنگوی وزارت بازرگانی می‌گوید:

«ما تعهد داریم از دامنه گسترده‌ای از ابزارها استفاده کنیم تا تلاش جمهوری خلق چین و سایر کشورها برای استفاده از فناوری‌هایی را شناسایی کنیم که می‌توانند به امنیت ملی و منافع سیاست خارجی آمریکا صدمه بزنند.»

در مجموع به نظر می‌رسد که کار موافقان تحریم برای قانع‌سازی طرف‌های مقابل نسبت به این مسئله که آنر تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شود، بسیار دشوار خواهد بود. آنر برخلاف هواوی به اپراتورها تجهیزات مخابراتی نمی‌فروشد. پس در توسعه شبکه 5G که از اصلی‌ترین استدلال‌های تحریم هواوی بود، نقشی ندارد. افزون بر این، محصولات این شرکت اصلا در آمریکا عرضه نمی‌شوند و در این بازار حضور ندارند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی