کوالکام با وجود کمبود مواد اولیه برای تولید تراشه همچنان پیشتاز بازار است
درآمد ۹.۳ میلیارد دلاری کوالکام در سهماهه پایانی سال میلادی جاری نشان میدهد این شرکت علیرغم کمبود مواد اولیه برای ساخت تراشه، همچنان در این صنعت پیشتاز است. این شرکت در گزارشی که بهتازگی منتشر ...
درآمد ۹.۳ میلیارد دلاری کوالکام در سهماهه پایانی سال میلادی جاری نشان میدهد این شرکت علیرغم کمبود مواد اولیه برای ساخت تراشه، همچنان در این صنعت پیشتاز است.
این شرکت در گزارشی که بهتازگی منتشر کرده، درآمد سه ماه پایانی سال مالی خود را بیش از ۹.۳ میلیارد دلار بیان کرده و مسئولان شرکت انتظار دارند در مدت باقیمانده درآمد شرکت از ۱۰ میلیارد دلارهم بیشتر شود.
کوالکام با انتشار جدیدترین گزارش مالی خود نشان داد علیرغم کمبود قطعات نیمههادی در سال میلادی جاری که همچنان هم ادامه دارد، باز هم در زمینه تولید و فروش تراشه پیشتاز است (قطعات نیمههادی یکی از اصلیترین قطعات برای ساخت تراشه محسوب میشوند). درآمد سالانه کوالکام در سال جاری تاکنون ۳۳ میلیارد دلار بوده است.
مسئولان این غول تولید تراشه قبل از فرا رسیدن سه ماه پایانی سال، درآمدی بین ۸.۴ تا ۹.۲ میلیارد دلار را برای این دوره زمانی پیشبینی کرده بودند و تحلیلگران هم انتظار داشتند درآمد این شرکت در این دوره زمانی کمی کمتر از ۸.۹ میلیارد دلار باشد. درآمد کوالکام در سه ماه پایانی سال نسبت به درآمد ۸ میلیارد دلاری آن در دوره سهماهه قبلی افزایش قابلتوجهی داشته و در مقایسه با درآمد مدت مشابه در سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.
کوالکام که تولیدکننده تراشه و پردازنده برای بهترین گوشیهای اندرویدی و سایر وسایل مشابه است، ظاهراً برخلاف موانع متعدد همچنان به رشد خود ادامه میدهد و به نظر میرسد فرآیند رشد آن در سالهای آتی متوقف نخواهد شد. کریستیانو آمون (Cristiano Amon)، مدیرعامل کوالکام هم با انتشار بیانیهای در توییتر کاملاً از پیشتازی خود در صنعت ساخت تراشه موبایل دفاع کرده است. کوالکام علاوه بر کمبود مستمر قطعات نیمههادی، با چالش دشوار رقابت با سامسونگ و گوگل در حوزه ساخت تراشه نیز مواجه است.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد استفاده از تراشههای موبایل اختصاصی خود یعنی تراشههای اگزینوس را در گوشیهای ۲۰۲۲ این برند افزایش دهد. همچنین سامسونگ در ساعت هوشمند محبوب گلکسی واچ ۴نیز از تراشه تولیدی خود استفاده کرده است؛ اما ساعتهای هوشمند مجهز به تراشههای کوالکام سال میلادی آینده عرضه خواهند شد؛ بنابراین سامسونگ در این زمینه یک گام از کوالکام جلوتر است. گوگل هم با استفاده از تراشه موبایل اختصاصی خود یعنی تراشه تنسور در گوشی پیکسل ۶ تلاشش برای رقابت در حوزه تراشههای موبایل را آغاز کرده است؛ البته به نظر می رسد کوالکام با توجه به جایگاه درخشان کنونی خود اصلا نگران این موانع و مشکلات نیست
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.