ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تمرکز انویدیا بر متاورس بیشتر می‌شود: پلتفرم Omniverse عرضه عمومی شد

انویدیا امروز در کنفرانس سالانه خود از عرضه عمومی ابزارهای تجاری Omniverse خبر داد. این پلتفرم قرار است ابزارهای متنوعی را برای ساخت دنیاهای مجازی سه‌بعدی در اختیار کاربران قرار دهد و اجرای اپلیکیشن‌ها روی ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۰

انویدیا امروز در کنفرانس سالانه خود از عرضه عمومی ابزارهای تجاری Omniverse خبر داد. این پلتفرم قرار است ابزارهای متنوعی را برای ساخت دنیاهای مجازی سه‌بعدی در اختیار کاربران قرار دهد و اجرای اپلیکیشن‌ها روی تراشه‌های انویدیا را مطلوب‌تر کند.

انویدیا امروز در «سانتا کلارا» کالیفرنیا از پلتفرم Omniverse Enterprise پرده برداشت که با قیمت سالانه ۹۰۰۰ دلار از طریق شرکت‌هایی مثل دل و لنوو عرضه می‌شود و امکان ساخت جهان‌های مجازی را فراهم می‌کند. این پلتفرم اجازه می‌دهد توسعه‌دهندگان قدرت بسیار بیشتری از تراشه‌های انویدیا دریافت کنند.

«جنسن هوآنگ»، مدیرعامل انویدیا می‌گوید: «Omniverse اساسا لایه‌ای از اینترنت است، لایه‌ای از جهان فیزیکی. این پلتفرم قرار است تمام این جهان‌های مختلف را در بلندمدت با هم تلفیق کند.» به باور تحلیلگر شرکت Wells Fargo کسب و کار «امنی‌ورس» می‌تواند ظرف مدت ۵ سال ۱۰ میلیارد دلار ارزش پیدا کند.

این پروژه ابزاری برای شبیه‌سازی دقیق صحنه‌های سه‌بعدی است و امکان همکاری آنی در فضاهای مجازی مشترک را فراهم می‌کند. حالا مهندسانی که در نقاط مختلف دنیا حضور دارند، می‌توانند به‌صورت مشترک در پروژه‌های مختلف مثل ساخت پل‌ها و ساختمان‌ها همکاری کنند. این پلتفرم از فناوری‌های انویدیا مثل رهگیری پرتوی آنی بهره می‌گیرد و برای کار روی ورک‌استیشن‌های این شرکت بهینه‌سازی شده است.

انویدیا همچنین پلتفرم دیگری برای ساخت آدمک‌های مجازی به نام Omniverse Avatar ساخته است. این پلتفرم فناوری‌های گوناگونی مثل تشخیص گفتار، تبدیل متن به گفتار، ردیابی چهره و انیمیشن‌های آواتار سه‌بعدی را با هم ترکیب می‌کند. در این کنفرانس مثالی از یک شخصیت ساختگی در یک رستوران نشان داده شد که غذاهای مختلف را توضیح می‌دهد. این شخصیت با کمک فناوری ردیابی چهره ارتباط چشمی خود را با مشتری حفظ کرده و به واکنش‌های صورت مخاطب پاسخ می‌دهد.

در مثال دیگری، آواتار خود آقای هوآنگ نشان داده شده که به سوالاتی درباره تغییرات اقلیمی و تولید پروتئین جواب می‌دهد. این پلتفرم بخشی از چشم‌انداز انویدیا برای امنی‌ورس است که پاسخی به بقیه شرکت‌ها از جمله متا خواهد بود. فیسبوک با تغییر نام خود به متا بر نقش مهم متاورس در آینده فعالیت‌هایش تاکید کرد. مایکروسافت هم به‌تازگی از آواتارهای سه‌بعدی و فضاهای کار مجازی خود رونمایی کرد تا برای ورود به حوزه متاورس اعلام آمادگی کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی