ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سلامت

بیل گیتس: واریانت امیکرون می‌تواند بدترین بخش همه‌گیری کرونا باشد

بیل گیتس، مدیرعامل سابق مایکروسافت که از زمان ظهور و شیوع کرونا اظهارنظرهای مختلفی درباره این بیماری داشته، می‌گوید به علت واریانت امیکرون می‌توانیم وارد بدترین بخش همه‌گیری کرونا شویم. بیل گیتس در یک رشته ...

حامد کولیوند
نوشته شده توسط حامد کولیوند | ۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۹:۰۰

بیل گیتس، مدیرعامل سابق مایکروسافت که از زمان ظهور و شیوع کرونا اظهارنظرهای مختلفی درباره این بیماری داشته، می‌گوید به علت واریانت امیکرون می‌توانیم وارد بدترین بخش همه‌گیری کرونا شویم.

بیل گیتس در یک رشته توییت گفته دوستان نزدیکش به این ویروس مبتلا شده‌اند و برای همین اکثر برنامه‌های خود را برای تعطیلات پیش رو لغو کرده است. همچنین از دیگران نیز خواسته تا زمانی که اطلاعات بیشتری در مورد این گونه کسب کنیم، آن را جدی بگیرند.

گیتس به این واقعیت اشاره کرده که شدت کرونا امیکرون هنوز مشخص نیست، اما اگر میزان آن نصف گونه دلتا باشد با توجه به ماهیت عفونی آن، آمریکا همچنان شاهد بدترین موج همه‌گیری خواهد بود. گیتس همچنین گفته امیکرون سریع‌تر از هر ویروس دیگری در تاریخ در حال شیوع است و به‌زودی به تمام کشورها در سراسر جهان سرایت می‌کند.

گیتس اعلام کرده واکسن‌ها برای جلوگیری از شدت بیماری و مرگ افراد طراحی شده‌اند و عملکرد خوبی دارند. اگرچه غفونت در افراد واکسینه شده هم وجود دارد، اما سرعت انتشار سویه امیکرون و تعداد افراد واکسینه شده دو عامل تاثیرگذارند. طبق تحقیقات، واکسن‌های mRNA عملکرد مناسبی در برابر امیکرون دارند، البته آسترازنکا هم از اثربخشی دوز تقویتی واکسنش روی واریانت جدید کرونا خبر داده است.

چندین هفته از شناسایی کرونا امیکرون در کشورهای مختلف می‌گذرد و اگرچه اطلاعات کاملی درباره قدرت سرایت و همچنین وخامت بیماری در اثر ابتلا به آن نداریم، اما با سرعت بالایی در مناطق مختلف در حال گسترش است. سرعت شیوع این واریانت به گونه‌ای است که سازمان بهداشت جهانی اخیرا در بیانیه‌ای اعلام کرد که شمار مبتلایان به این سویه طی ۱.۵ تا ۳ روز، دو برابر می‌شود.

با توجه به اینکه در کشورهای مختلف مدت کوتاهی پس از شناسایی اولین موارد ابتلا به واریانت امیکرون، شمار مبتلایان افزایش چشمگیری پیدا کرد، احتمالا در ایران هم باید منتظر چنین موضوعی باشیم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی