CDC آمریکا مدت قرنطینه بیماران بدون علائم کرونا را به ۵ روز کاهش داد
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC) در واکنش به موج جدید بیماری بر اثر شیوع سویه امیکرون اعلام کرد افرادی که تست کرونا آنها مثبت شده، چنانچه علائمی نداشته باشند فقط باید ۵ ...
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا (CDC) در واکنش به موج جدید بیماری بر اثر شیوع سویه امیکرون اعلام کرد افرادی که تست کرونا آنها مثبت شده، چنانچه علائمی نداشته باشند فقط باید ۵ روز خود را قرنطینه کنند. این مرکز مدعی است دادههای جدید نشان داده که افراد مبتلا فقط در چند روز اول بیماری ناقل هستند.
سازمان CDC در بیانیهای قرنطینه بیماران کرونا را از ۱۰ روز به ۵ روز کاهش داد و مدعی شد که بیماران فقط پس از بروز علائم و در چند روز اول مریضی میتوانند ویروس را به بقیه منتقل کنند. البته این مرکز از افراد خواسته تا در محیطهایی که کنار سایر افراد هستند، ۵ روز اضافهتر ماسک بزنند.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها همچنین گفت افرادی که دوز تقویتی واکسن کرونا را نزدهاند یا دوز دوم واکسن mRNA را شش ماه پیش یا دوز دوم واکسن جانسون و جانسون را دو ماه پیش دریافت کردهاند، در صورت ارتباط با مبتلایان کووید-۱۹ باید ۵ روز خود را قرنطینه کنند. پیشتر در دستورالعملها آمده بود که افراد واکسینه پس از ارتباط با بیماران نیازی به قرنطینه ندارند.
مبتلایان به کرونا سریعتر قرنطینه را ترک میکنند
این مرکز چند روز پیش اعلام کرده بود که اگر تست کرونای کادر درمان مثبت شود، این دسته از افراد در صورتی که بدون علائم باشند پس از ۷ روز میتوانند به سر کار خود برگردند. البته در روز هفتم باید دوباره تست کرونا بدهند و جواب تست منفی باشد. بریتانیا هم در اقدام مشابهی اعلام کرد که قرنطینه پیشنهادی برای افراد مبتلا را به ۷ روز کاهش میدهد، اما افراد باید در روز ششم و هفتم تست کرونای منفی داشته باشند.
گونه بسیار مسری امیکرون موجب افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کووید-۱۹ شده است. در نتیجه، بسیاری از صنایع از جمله خطوط هواپیمایی از CDC خواسته بودند تا با کاهش زمان قرنطینه شرایط بازگشت سریعتر نیروها به محیط کار را فراهم کند. مقامات بهداشتی آمریکا مدعیاند که تصمیمگیری برای کاهش دوره قرنطینه بر اساس نتیجه تحقیقات صورت گرفته است. با این حال، نکته مهم این است که افراد برای بازگشت به محیط کار باید بهبودی کامل خود را به دست آورده باشند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.