ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

وان وب
علمی

۳۶ ماهواره اینترنتی وان وب توسط موشک سایوز به مدار زمین پرتاب شدند

موشک سایوز آریان‌اسپیس ده‌ها ماهواره اینترنتی جدید را به مدار زمین ارسال کرد تا صورت فلکی اینترنت ماهواره‌ای در حال رشد شرکت ارائه‌دهنده خدمات وان وب را تقویت کند. موشک سایوز ساخت روسیه ۳۶ ماهواره ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۷ دی ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۰

موشک سایوز آریان‌اسپیس ده‌ها ماهواره اینترنتی جدید را به مدار زمین ارسال کرد تا صورت فلکی اینترنت ماهواره‌ای در حال رشد شرکت ارائه‌دهنده خدمات وان وب را تقویت کند.

موشک سایوز ساخت روسیه ۳۶ ماهواره OneWeb را از «پایگاه فضایی بایکونور» در قزافستان به فضا پرتاب کرد. همچنین دو روز قبل موشک «آریان ۵» در اقدام مهم دیگری تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا را از «گویان فرانسه» به فضا پرتاب کرده بود تا کاوش جدید اخترشناسان در اعماق فضا آغاز شود.

وان وب

شرکت OneWeb هم اکنون در حال ساخت مجموعه‌ای متشکل از ۶۴۸ ماهواره است تا دسترسی به اینترنت پرسرعت ماهواره‌ای را برای مشتریان خود در سراسر جهان، به ویژه مکان‌های دور افتاده فراهم کند. در سال جاری، شرکت مستقر در لندن به ۶۰ درصد از صورت فلکی خود در فضا دست پیدا کرده و برای شبکه خدمات خود قراردادهای توزیعی با شرکایش در استرالیا، کانادا و اروپا به ثبت رسانده است.

سایر رقبای وان وب در حوزه اینترنت ماهواره‌ای

وان وب تنها شرکتی نیست که برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای تلاش می‌کند. اسپیس ایکس، شرکت متعلق به ایلان ماسک نیز در حال ساخت صورت فلکی مخصوص به خود به نام استارلینک است و از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۱۹۴۴ ماهواره به فضا پرتاب کرده. انتظار می‌رود استارلینک در پیکربندی اولیه خود حداقل ۴۴۰۰ ماهواره داشته باشد. آمازون نیز در حال توسعه صورت فلکی ماهواره اینترنتی خود با نام کویپر است اما تاکنون هیچ ماهواره‌ای به فضا ارسال نکرده است.

«استفن اسرائیل»، مدیرعامل آریان‌اسپیس در جریان پخش ویدیویی زنده OneWeb تایید کرد که این پرتاب، پانزدهمین ماموریت سال ۲۰۲۱ و آخرین پرتاب آریان‌اسپیس در سال جاری بوده است. همچنین وان‌وب اکنون ۳۹۴ ماهواره اینترنتی در مدار زمین دارد و اگر همه چیز طبق انتظار آن‌ها پیش برود، ۳۶ ماهواره جدید نیز به مدار نهایی این شرکت که بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر بالاتر از سطح زمین قرار گرفته، خواهند رسید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی