ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

شیائومی طی ۵ سال آینده ۱۵ میلیارد دلار در بخش تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری می‌کند

شیائومی هنوز در بازار جهانی به عنوان یک برند سازنده گوشی‌های مقرون به‌صرفه درنظر می‌شود که اگرچه به نفع این کمپانی بوده، اما چینی‌ها می‌خواهند در بخش‌های دیگر بازار هم رشد کنند و به رقابت ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۸:۴۵

شیائومی هنوز در بازار جهانی به عنوان یک برند سازنده گوشی‌های مقرون به‌صرفه درنظر می‌شود که اگرچه به نفع این کمپانی بوده، اما چینی‌ها می‌خواهند در بخش‌های دیگر بازار هم رشد کنند و به رقابت با کمپانی‌های برتر ادامه دهند. برای رسیدن به چنین هدفی، چه اقدامی می‌تواند بهتر از سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه باشد.

شیائومی از چنین موضوعی اطلاع دارد و به همین دلیل مدیرعامل این کمپانی، «لی جون» دیروز در مراسم رونمایی از گوشی‌های سری شیائومی ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13، از افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه خبر داد.

سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد دلاری شیائومی در بخش تحقیق و توسعه

نزدیک به دو سال پیش چینی‌ها از سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد یوانی (نزدیک به ۷.۵ میلیارد دلار) در بخش تحقیق و توسعه خبر دادند، اما حالا این کمپانی سرمایه‌گذاری‌اش را دو برابر می‌کند و به بیش از ۱۵ میلیارد دلار می‌رساند.

شیائومی

مدیرعامل شیائومی همچنین به سرمایه‌گذاری ۲۲ میلیارد یوانی طی دو سال گذشته در بخش تحقیق و توسعه اشاره کرد و گفت این کمپانی حالا بیش از ۱۶ هزار مهندس دارد. لی جون گفته این کمپانی انتظارات طرفداران Mi را برآورده خواهد کرد و آن‌ها را ناامید نمی‌کند.

اگرچه تمام سرمایه‌گذاری‌های شرکت‌ها در بخش تحقیق و توسعه به نتیجه نمی‌رسد، اما کلید اصلی پیشرفت در بازار رقابتی به حساب می‌آید که برای شیائومی هم چنین موضوعی صادق است. برای مثال این کمپانی در دوربین گوشی‌های سری شیائومی ۱۲ از فناوری‌های انحصاری CyberFocus و Image Brain استفاده کرده است.

از دنیای گوشی‌های هوشمند که بگذریم، به بازارهای دیگر می‌رسیم که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، خودروهای الکتریکی است. شیائومی تا به امروز چندین شرکت در این زمینه ثبت کرده و می‌خواهد از چند سال دیگر قدرتمندانه در این بازار حضور داشته باشد؛ بازاری که اپل هم در آینده به یکی از بازیگران اصلی‌اش تبدیل می‌شود تا سهم تسلا در بازار بیشتر تحت خطر قرار بگیرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی