ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مصطفی سلیمان و راید هافمن
تکنولوژی

هم‌بنیان‌گذاران لینکدین و دیپ مایند با هوش مصنوعی گفتگو با کامپیوترها را ممکن می‌کنند

دو نفر از نوابغ دنیای فناوری با یکدیگر وارد همکاری شده‌اند تا یکی از اصلی‌ترین مشکلات دنیای کامپیوترها را برطرف کنند. هم‌بنیان‌گذاران لینکدین و دیپ مایند با کمک یکدیگر استارتاپی به نام «Inflection AI» را ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۱:۳۰

دو نفر از نوابغ دنیای فناوری با یکدیگر وارد همکاری شده‌اند تا یکی از اصلی‌ترین مشکلات دنیای کامپیوترها را برطرف کنند. هم‌بنیان‌گذاران لینکدین و دیپ مایند با کمک یکدیگر استارتاپی به نام «Inflection AI» را تاسیس کرده‌اند تا از هوش مصنوعی برای کمک به بشر در حرف زدن با کامپیوترها استفاده کنند.

به گزارش CNBC، «راید هافمن»، هم‌بنیان‌گذار لینکدین و «مصطفی سلیمان»، هم‌بنیان‌گذار دیپ مایند امیدوارند که ظرف مدت 5 سال بتوانند با Inflection AI کاری کنند که انسان‌ها قابلیت گفتگو با زبان عادی با کامپیوترها را داشته باشند.

سلیمان مدیرعامل این استارتاپ خواهد بود و همکار قبلی او در دیپ مایند، «کارن سیمونیان» هم به عنوان دانشمند ارشد شرکت فعالیت خواهد کرد. Inflection AI می‌خواهد وسعت استارتاپ خود را نسبتاً کوچک نگه دارد تا تیم آن‌ها بتواند تمرکز و سرعت بالایی داشته باشد.

هوش مصنوعی

سلیمان و هافمن حدود یک دهه است که یکدیگر را می‌شناسند و از مدت‌ها قبل این ماجراجویی مشترک را برنامه‌ریزی کرده بودند. مصطفی سلیمان در سال 2019 به دنبال انتقاداتی که علیه شیوه‌های مدیریتی او مطرح شده بود، به مرخصی رفت و ابتدای بهمن ماه امسال رسما دیپ مایند را ترک کرد. پیش‌تر اعلام شده بود که او برای همکاری با هافمن به Grelock Partners می‌پیوندد.

از هوش مصنوعی Inflection AI اطلاعاتی موجود نیست

در حال حاضر اطلاعات زیادی درباره استارتاپ جدید این دو نفر در دسترس نیست. هنوز نمی‌دانیم که این استارتاپ چه مخاطبانی را هدف قرار داده و چه زمانی اولین محصولش را عرضه خواهد کرد. با این حال، آن‌ها هدف خود را پیدا کرده‌اند و قصد دارند به حل یکی از بزرگ‌ترین مشکلات فعلی در دنیای کامپیوترها بپردازند.

حتی اگر این استارتاپ صرفا به دنبال توسعه یک دستیار صوتی هوشمند باشد، در صورت موفقیت می‌تواند تحول عظیمی در چگونگی ارتباط ما با کامپیوترها ایجاد کند و زندگی بسیاری از مردم را که در استفاده از کامپیوترها مشکل دارند، آسان‌تر سازد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی