ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا
علمی

سازمان بهداشت جهانی: واریانت امیکرون 99.9 درصد موارد ابتلا به کرونا را تشکیل می‌دهد

مدیر فنی سازمان بهداشت جهانی، «ماریا فن کرخوف» می‌گوید 99.9 درصد از موارد شناسایی شده ویروس کرونا طی 30 روز گذشته، مربوط به واریانت امیکرون بوده‌اند. از این بین، 75 درصد از نوع BA.2 و ...

نیما جلالی
نوشته شده توسط نیما جلالی | ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰

مدیر فنی سازمان بهداشت جهانی، «ماریا فن کرخوف» می‌گوید 99.9 درصد از موارد شناسایی شده ویروس کرونا طی 30 روز گذشته، مربوط به واریانت امیکرون بوده‌اند. از این بین، 75 درصد از نوع BA.2 و مابقی موارد ابتلا برای BA.1 گزارش شده است.

نرخ ابتلا به ویروس کرونا مدتی روند نزولی پیدا کرد ولی مجددا در حال افزایش است. ویروس کرونا معضل اصلی بشریت طی دو سال گذشته بوده است. خوشبختانه طی چند هفته اخیر شاهد کاهش موارد ابتلا به کرونا در سطح جهان بوده‌ایم. این بار آمار جهانی ابتلا به ویروس کرونا نشان‌دهنده افزایش افراد مبتلاست.

نگرانی اصلی این است که با کم‌تر شدن مراقبت‌های بهداشتی و ظهور نوع BA.2 امیکرون ویروس کرونا، شاهد موج دیگری از این ویروس باشیم.

گزارش سازمان بهداشت جهانی حاکی از افزایش افراد مبتلا به ویروس کرونا است

افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا

گزارش هفتگی «سازمان بهداشت جهانی» طی هفته گذشته، نشان‌دهنده افزایش 8 درصدی مبتلایان بوده است. طی این بازه، بیش از 11 میلیون مبتلای جدید شناسایی شده‌اند. گزارش شده که تعداد افراد مبتلا در مناطق غربی اقیانوس آرام، اروپا و آفریقا در حال افزایش است. کشورهای کره، ویتنام، آلمان، فرانسه و هلند بیشترین موارد را گزارش داده‌اند.

هم‌اکنون کشورهایی مانند چین، در حال دست و پنجه نرم کردن با امیکرون هستند. از سوی دیگر برخی کشورهای دیگر شاهد افزایش موارد ابتلا با توجه به شیوع نوع BA.2 امیکرون کرونا هستند. گفته می‌شود که این نوع جدید، نسبت به نوع اولیه امیکرون حدود 30 تا 40 درصد قدرت انتقال بیشتری داشته باشد.

خبر خوب این است که واکسن‌ها و بسیاری از درمان‌های مؤثر در برابر نوع اولیه امیکرون، روی نوع جدید آن نیز کاربردی هستند. مطالعات نشان می‌دهند که نوع BA.2 بیماری‌زایی شبیه به نوع BA.1 دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی