ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تلسکوپ چشم آسمان
علمی

احتمال کشف تمدن‌های فرازمینی؛ تلسکوپ رادیویی چین یک سیگنال مشکوک پیدا کرد

چین می‌گوید بزرگ‌ترین تلسکوپ رادیویی دنیا موسوم به «چشم آسمان» (Sky Eye) سیگنال مشکوکی را دریافت کرده که می‌تواند مربوط به حیات فرازمینی باشد. این گزارش که ابتدا در یکی از خبرگزاری‌های دولتی منتشر شده ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰

چین می‌گوید بزرگ‌ترین تلسکوپ رادیویی دنیا موسوم به «چشم آسمان» (Sky Eye) سیگنال مشکوکی را دریافت کرده که می‌تواند مربوط به حیات فرازمینی باشد. این گزارش که ابتدا در یکی از خبرگزاری‌های دولتی منتشر شده بود، کمی بعد از روی خروجی این وب‌سایت حذف شد.

به گزارش بلومبرگ، خبرگزاری Science and Technology Daily وابسته به دولت چین به نقل از «ژانگ توجی»، دانشمند ارشد گروه تحقیقات تمدن‌های فرازمینی که به‌صورت مشترک توسط دانشسرای عالی پکن، رصدخانه ملی اخترشناسی آکادمی علوم چین و دانشگاه کالیفرنیا، برکلی تاسیس شده، گفته بود تلسکوپ چشم آسمان توانسته سیگنال‌های الکترومغناطیسی باریک-باندی را شناسایی کند که با سیگنال‌های قبلی فرق داشته است.

در حال حاضر مشخص نیست که چرا این گزارش از روی وب‌سایت خبرگزاری رسمی وزارت علوم و فناوری چین حذف شده، اما این خبر به شبکه‌های اجتماعی از جمله پلتفرم چینی ویبو راه یافته و عده زیادی درباره آن صحبت کرده‌اند. خبر مذکور حتی به برخی از دیگر خبرگزاری‌های دولتی چین هم رسیده است.

تلسکوپ چشم آسمان

تلاش‌های Sky Eye برای کشف حیات فرازمینی

تلسکوپ چشم آسمان که در استان «گوئیژو» در جنوب غربی چین قرار گرفته و قطر 500 متری دارد، در سپتامبر 2020 رسما اعلام کرد که جستجو به دنبال حیات فرازمینی را آغاز می‌کند. ژانگ توجی می‌گوید این تیم در همان سال دو مجموعه از سیگنال‌های مشکوک را شناسایی کرد و یک سیگنال مشکوک دیگر هم از رصد سیاره‌های فراخورشیدی در سال 2022 به دست آمد.

ژانگ ظاهرا در این گزارش گفته که این تلسکوپ حساسیت فوق‌العاده زیادی به باند رادیویی فرکانس‌های پایین دارد و نقش بزرگی را در کشف تمدن‌های بیگانه ایفا می‌کند. با این حال، سیگنال مورد بحث می‌تواند نوعی اختلال رادیویی باشد. تحقیقات بیشتر توسط دانشمندان چینی در دست انجام است.

خبرگزاری Science and Technology Daily به درخواست بلومبرگ برای اظهار نظر در مورد این گزارش و حذف آن پاسخی نداده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی