ایلان ماسک: دورکاری مردم را فریب داده و آنها فکر میکنند نیاز نیست سخت کار کنند
«ایلان ماسک»، مدیرعامل تسلا و ثروتمندترین فرد جهان اعتقاد دارد که دورکاری در شرایط همه گیری کرونا مردم را فریب داده و آنها فکر میکنند نیازی به سختکوشی در کارهای خود ندارند. با این وجود، ...
«ایلان ماسک»، مدیرعامل تسلا و ثروتمندترین فرد جهان اعتقاد دارد که دورکاری در شرایط همه گیری کرونا مردم را فریب داده و آنها فکر میکنند نیازی به سختکوشی در کارهای خود ندارند. با این وجود، برخی کارشناسان با نظر او مخالف هستند.
مدیرعامل میلیارد تسلا عنوان کرد که به عقیده او دورکاری باعث میشود تا مردم از انجام کارهای سخت اجتناب کنند. زمانی که در توییتر از او سوال شد که چه پاسخی برای افرادی که فکر میکنند کار در دفاتر قدیمی است، دارد، ماسک پاسخ داد: «آنها فقط باید وانمود کنند که در جای دیگری کار میکنند.»
ماسک همچنین در توییت دیگری نوشت:
«تمام چیزهای مربوط به کرونا و در خانه ماندن، مردم را فریب داده است تا فکر کنند واقعا نیازی به انجام کارهای سخت ندارند.»
طبق شواهدی که وجود دارد، میتوان گفت که ایلان ماسک طرفدار دورکاری نیست. او ماه گذشته با ارسال ایمیلی به کارمندان تسلا اعلام کرد که یا دورکاری را تمام کنند یا به دنبال شغل دیگری باشند. در حالی که کارمندان تسلا پس از بازگشت اجباری به دفاتر با مشکلاتی مانند کمبود میز و صندلی و اینترنت ضعیف مواجه شده بودند، به نظر میرسد غول خودروسازی توجه ویژهای به بازگشت کارمندان به دفاتر دارد.
مخالفت کارشناسان با نظر ایلان ماسک
با این وجود، حتی ثروتمندترین فرد جهان نیز که قبلا از دستورات قرنطینه انتقاد و سرپیچی کرده بود نیز ممکن است در مورد دورکاری تصورات اشتباهی داشته باشد. اینسایدر در گزارش خود با سه اقتصاددان صحبت کرده و تمام آنها ادعا داشتند که کار از راه دور در طول همهگیری روی بهرهوری کارگردان تاثیرگذار نبوده است.
«ناتاشا پستل-وینی» مورخ اقتصادی و مالی مدرسه اقتصاد لندن توضیح میدهد:
«بیشتر شواهد نشان میدهد که بهرهوری مردم در هنگام دورکاری افزایش یافته است. در این شرایط، مردم زمان کمتری را صرف رفتوآمد میکنند، بنابراین میتوانند بخش بیشتری از زمان خود را صرف انجام کارها کنند و همچنین زمان بیشتری را با خانواده خود سپری میکنند که با این وجود شادتر هستند و در نهایت بازدهی بیشتری دارند.»
«آلبرشت ریچل»، پروفسور تاریخ اقتصادی نیز ادعا دارد که کنار گذاشتن رفتوآمدها نکته مثبتی برای بهرهوری کارگران است و افزود که دورکاری منجر به صرف ساعات کمتری در «جلسات بیهوده» میشود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام همه مردم اين طور نيستند كه سخت كوشي نكنند.