ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

رویترز: بایننس با وجود تحریم‌های آمریکا، دسترسی کاربران ایرانی را قطع نکرد

رویترز در گزارش جدیدی مدعی شده بایننس، بزرگترین صرافی رمزارز جهان از نظر حجم معاملات در بازه زمانی سال 2018 تا سپتامبر 2021 و قبل از اجباری شدن احراز هویت، با وجود تحریم‌های آمریکا علیه ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰

رویترز در گزارش جدیدی مدعی شده بایننس، بزرگترین صرافی رمزارز جهان از نظر حجم معاملات در بازه زمانی سال 2018 تا سپتامبر 2021 و قبل از اجباری شدن احراز هویت، با وجود تحریم‌های آمریکا علیه ایران، کماکان به ایرانیان اجازه فعالیت روی پلتفرم خود را داده بود.

در سال 2018 ایالات متحده تحریم‌هایی را برای ایران در نظر گرفت ولی آنطور که گزارش رویترز می‌گوید، کاربران ایرانی با استفاده از ابزارهایی مانند تغییر IP و تنها با ایجاد حساب کاربری از طریق ایمیل، به راحتی توانسته‌اند معاملات خود را در این صرافی انجام دهند و در واقع گفته می‌شود «چنگ پنگ ژائو»، مدیر عامل بایننس با وجودی که ایران در لیست تحریم‌های آمریکا قرار داشته، دسترسی کاربران ایرانی را محدود نکرد. بنابراین این تصویر در ذهن ایجاد می‌شود که بایننس برای حفظ جایگاه خود در بازار کریپتو هر کاری انجام می‌دهد و حتی اگر لازم باشد به کاربران کشورهای در فهرست تحریم نیز اجازه ورود به پلتفرم و انجام معاملات را می‌دهد. 

صرافی بایننس چه دیدگاهی نسبت به کاربران ایرانی دارد؟

رویترز بر اساس چندین مصاحبه با معامله‌گران گزارش داده که ایرانی‌ها علیرغم تحریم‌های سال 2018 آمریکا، به فعالیت در بایننس ادامه داده‌اند. این معاملات ظاهرا تا سپتامبر 2021 ادامه داشته‌اند. در این گزارش به این موضوع اشاره شده که تحریم‌های آمریکا در آن مقطع زمانی باعث نشده کاربران ایرانی با مشکلی برای فعالیت در بایننس مواجه شوند. 

نکته جالب این است که این شرکت نه تنها ممنوعیتی برای کاربران ایرانی ایجاد نکرد، بلکه برخی اسناد داخلی شرکت نشان می‌دهند که بایننس از فعالیت کاربران ایرانی در پلتفرم خود مطلع بوده و در برخی گزارش‌های مربوط به کارمندان ارشد این صرافی برای سال‌های 2019 و 2020 از کاربران ایرانی تعریف و تمجید صورت گرفته و از آنها با عنوان «IRAN BOYS» یاد شده است.

اما این سوال مطرح می‌شود که بایننس باید از چه قوانینی تبعیت کند؟ آیا همزمان با تحریم‌ها علیه ایران این صرافی نیز باید سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای را علیه کاربران ایرانی در پیش می‌گرفت یا همان رویکرد، روش درستی بوده است؟ نظر شما چیست؟

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی