هواوی نوا Y70 یکی از گوشیهای میانرده اقتصادی هواوی محسوب میشود که بهتازگی در بازار ایران عرضه شده است. مهمترین ویژگی نوا Y70 شارژدهی بالای آن بهلطف باتری پرظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی است. از دیگر ویژگیهای این میانرده اقتصادی هواوی میتوان به استفاده از دوربین سهگانه با دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، تراشه باستانی Kirin 710A و رابط کاربری EMUI 12 بر پایه اندروید ۱۰ اشاره کرد. در ادامه این میانرده تازهوارد هواوی را بررسی میکنیم.
هواوی تصمیم گرفته تا با ترکیب گوشیهای سری نوا و Y، دستگاههای ارزانقیمت جدیدی را ارائه دهد. به عنوان مثال چینیها سال گذشته از گوشی ارزان قیمت نوا Y60 رونمایی کردند. امسال هم چینیها گوشی جدیدتری را از این سری با نام نوا Y70 در بازار عرضه کردند که مثل همیشه به بازار ایران نیز راه پیدا کرد. نوا Y70 برای کاربرانی مناسب است که بیش از هر چیز، به شارژدهی باتری گوشی خود اهمیت میدهند. جالب است بدانید هواوی نوا Y70 در کشور چین با نام هواوی نوا Y70 پلاس به فروش میرسد و هیچ تفاوتی به جز بخش نرمافزار بین آنها وجود ندارد.
امروز هواوی Nova Y70 را در دفتر دیجیاتو در اختیار داریم. مدل ۴/۱۲۸ گیگابایتی این گوشی که تنها مدل آن نیز محسوب میشود، با قیمت حدود ۴.۵ میلیون تومان به فروش میرسد. در ابتدا مروری بر لیست مشخصات و ویژگیهای فنی این میانرده اقتصادی هواوی داریم.
فهرست مشخصات هواوی نوا Y70
- نمایشگر ۶.۷۵ اینچی IPS LCD با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسل
- تراشه Kirin 710A
- ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی
- ۴ گیگابایت حافظه رم
- رابط کاربری EMUI 12 بر پایه اندروید ۱۰
- دوربین اصلی سهگانه متشکل از دوربین عریض ۴۸ مگاپیکسلی، فوقعریض ۵ مگاپیکسلی و تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی
- باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی
- پشتیبانی از شارژ سریع ۲۲.۵ واتی
- حسگر تشخیص اثر انگشت روی دکمه پاور
- وزن ۱۹۹ گرمی و ضخامت ۹ میلیمتری
- قیمت حدود ۴.۵ میلیون تومان
بررسی ویدیویی هواوی نوا Y70
تماشای ویدیو از آپارات
تماشای ویدیو از یوتوب
طراحی و کیفیت ساخت
نوا Y70 از زبان طراحی جدید و متفاوتی استفاده نمیکند اما ظاهر تازهای در مقایسه با گوشیهای قبلی هواوی دارد. مانند همیشه از قاب پشتی شروع میکنیم. در دیجیاتو رنگ سفید این گوشی را در اختیار داریم که حالت مات دارد، اما رنگهای آبی و مشکی آن را نیز میتوانید از بازار تهیه کنید. مهمترین چیزی که روی قاب پشتی نوا Y70 جلب توجه میکند، ماژول دوربین بیضوی شکل آن است. در این ماژول که اندازه نسبتا بزرگی هم دارد، سه عدد دوربین جا خوش کردهاند. در کنار آن نیز فلش LED دوگانه به چشم میخورد. لوگوی هواوی به همراه یک سری نوشته در همین قسمت قرار گرفتهاند.
روی فریم هواوی نوا Y70 شاهد تعبیه مواردی مانند درگاه USB-C، جک هدفون، اسپیکر مونو، خشاب سیمکارت و کارت حافظه و میکروفونها هستیم. حسگر تشخیص اثر انگشت هم با دکمه پاور ادغام شده و روی آن قرار دارد. فریم این گوشی مانند قاب پشتی مات است. در نهایت به سراغ قاب جلویی دستگاه میرویم که طراحی معمولی دارد. در این بخش، نمایشگر بزرگ ۶.۷۵ اینچی با بریدگی قطرهای شکل برای دوربین سلفی تعبیه شده است.
وزن هواوی نوا Y70 به ۱۹۹ گرم میرسد که وزن کمی نیست اما با توجه به ظرفیت بسیار زیاد باتری این گوشی، میتوان این وزن را توجیه کرد. هم قاب پشتی و هم فریم دستگاه، هر دو از پلاستیک ساخته شدهاند. کیفیت ساخت نوا Y70 بهعنوان یک دستگاه اقتصادی قابلقبول است و نمیتوان به آن خرده گرفت. توصیه من به شما استفاده از قاب ژلهای داخل جعبه این گوشی برای جلوگیری از ایجاد خط و خش روی بدنه است. به دلیل مات بودن قاب پشتی رنگ سفید نوا Y70، آثار لک و چربی روی آن را نمیتوان به راحتی دید. البته این موضوع در رابطه با رنگهای مشکی و آبی نوا Y70 صدق نمیکند.
نمایشگر
هواوی در نوا Y70 بر خلاف برخی از رقبای خود، هیچ تلاشی برای متمایز کردن نمایشگر نکرده است. میانرده اقتصادی جدید هواوی به نمایشگر ۶.۷۵ اینچی تجهیز شده که از پنل IPS LCD با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسلی بهره میبرد. کیفیت نمایشگر Nova Y70 قابلقبول است، اما در حد و اندازه رقبایی مانند ردمی نوت 11 با نمایشگر امولد نیست. البته در ادامه مطلب و در بخش شارژدهی باتری میگوییم که رزولوشن پایین نمایشگر این گوشی، چه مزیتی برای آن در پی دارد.
تنظیمات پروفایل رنگی نمایشگر نوا Y70 به دو حالت معمولی و پویا محدود میشود. در هرکدام از این دو حالت میتوانید میزان سردی و گرمی رنگها را نیز تغییر دهید. احتمالا برای کار کردن با این میانرده اقتصادی هواوی زیر نور مستقیم آفتاب یا حتی در محیطهای پرنور به زحمت بیفتید، زیرا حداکثر روشنایی نمایشگر آن چندان بالا نیست و با صفحه نمایش کاملا معمولی در این گوشی مواجه هستیم.
نبود نرخ رفرش بالا در نمایشگر این گوشی نیز یکی دیگر از نقاط ضعف آن است که سبب میشود از تجربه کاربری روانتر و لذتبخشتر بیبهره بمانید. البته سختافزار این گوشی هم توان چندانی برای پشتیبانی از نرخ رفرش بالا ندارد. در کل میتوان گفت که هواوی نوا Y70 به عنوان میانرده تقریبا ۵ میلیون تومانی نمایشگر خیلی با کیفیتی ندارد اما اگر برای خرید گوشی جدیدتان کیفیت نمایشگر را در اولویت قرار ندادهاید، مشکلی با آن پیدا نخواهید کرد.
نرمافزار و رابط کاربری
هواوی نوا Y70 با جدیدترین نسل از رابط کاربری اختصاصی هواوی، یعنی EMUI 12 به دست مشتریان میرسد. این رابط کاربری را میتوان نسخه تغییر نام یافته از HarmonyOS 2.0 دانست که بسیاری از قابلیتهای مهم آن را هم در اختیارتان قرار میدهد. مانند دیگر گوشیهای هواوی که طی چند سال اخیر ارائه شدهاند، نوا Y70 هم از خدمات گوگل پلی پشتیبانی نمیکند و در عوض سرویسهای موبایلی هواوی (HMS) جای آن را پر کردهاند.
جالب اینکه نوا Y70 حتی از اندروید 11 استفاده نمیکند و با اندروید 10 پیشفرض به دست کاربران میرسد که اتفاق عجیبیست. مشکل دیگر در مورد بخش نرمافزار نوا Y70، این است که هواوی اعلام نکرده میانرده جدیدش چند آپدیت اساسی اندروید را دریافت میکند. با توجه به سوابق هواوی امکان دارد که حتی شاهد ارائه یک آپدیت اساسی هم برای Nova Y70 نباشیم. جدیدترین بهروزرسانی امنیتی که در زمان نگارش این مطلب برای نوا Y70 منتشر شده مربوط به حدود ۴ ماه پیش میشود.
گذشته از اینها، رابط کاربری EMUI 12 مانند نسلهای قبلی قابلیتهای شخصیسازی متعددی را در اختیار کاربران قرار میدهد. مثلا شما میتوانید به تم استور هواوی در نوا Y70 دسترسی پیدا کنید و ظاهر جدیدی را به رابط کاربری این گوشی ببخشید. خدمات موبایلی هواوی یا همان HMS پلتفرم یکپارچهای از سرویسهای جایگزین اپهای گوگل را ارائه میدهد و میتوانید مرورگر، ویدیو پلیر، مسیریاب و انواع سرویسهای اختصاصی هواوی را روی گوشی Nova Y70 بهکار بگیرید. البته که ساخت هواوی ID برای استفاده کامل از اکثر این سرویسهای اختصاصی چندان ساده نیست و در ایران با برخی محدودیتها برخورد میکنید. تعداد زیادی از اپلیکیشنهای پرکاربرد ایرانی و خارجی نیز هنوز بهطور کامل با HMS سازگار نشدهاند.
نحوه اجرای رابط کاربری EMUI 12 روی نوا Y70 چندان روان نیست و بارها شاهد لگ و تأخیر در اجرای فرمانها هستیم. بنابراین باید انتظار خود را از این گوشی تا سطح یک میانرده کاملا اقتصادی پایین بیاورید.
عملکرد سختافزاری نوا Y70
هواوی حدود ۴ سال پیش از تراشه میانرده Kirin 710 رونمایی کرد. این تراشه در دوره خود عملکرد خوبی داشت، اما برای سال ۲۰۲۲ گزینه چندان مناسبی محسوب نمیشود. مغز متفکر نوا Y70 اما تراشه Kirin 710 نیست، بلکه نسخه ضعیفتر آن یعنی چیپست Kirin 710A است. به دلیل تحریمهایی که علیه هواوی وضع شدهاند، این کمپانی تولید چیپست Kirin 710A را به کمپانی هموطن خود یعنی SMIC محول کرد تا باز هم بتواند از تراشههای اختصاصی در گوشیهای ارزانتر خود استفاده کند.
در حالی که Kirin 710 با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری و حداکثر فرکانس ۲.۲ گیگاهرتزی پا به عرصه وجود گذاشته بود، مدل جدیدتر آن با لیتوگرافی ۱۴ نانومتری و حداکثر فرکانس ۲.۰ گیگاهرتزی از راه رسید. این موضوع لزوما بد نیست اما بهتر بود که هواوی از چیپ بهینهتر و جدیدتری روی میانرده اقتصادیاش استفاده کند. این تراشه در نوا Y70 توسط ۴ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی همراهی میشود. حال عملکرد نوا Y70 با این تراشه اختصاصی به چه نحو است؟
برای سنجش و به چالش کشیدن توان سختافزاری هواوی نوا Y70، بنچمارکهای روز اندرویدی از جمله انتوتو ۹، گیکبنچ ۵.۱، پیسیمارک و تریدیمارک را روی این گوشی اقتصادی نصب کردیم. در ادامه میتوانید نگاهی به نتایج ثبت شده توسط این گوشی بیندازید.
قدرت تراشه نوا Y70 در حدی نیست که بخواهید با آن کارهای سنگین انجام دهید و البته که این موضوع در بین گوشیهای بازه قیمتی حدود ۵ میلیون تومان عادیست. در عوض این گوشی از پس انجام کارهای روزمره و اجرای بازیهای نیمهسنگین بر میآید و افت کارآیی در آن مشاهده نمیکنید. در جدول زیر میتوانید امتیازات کسب شده توسط این گوشی را با رقبایش مقایسه کنید:
نام گوشی | Antutu 9 | GeekBench 5.1 Multi-Core | PCMark Work 3.0 | 3DMark SSE Unlimited | 3DMark WL Unlimited |
هواوی نوا Y70 | ۲۰۳۷۷۰ | ۱۳۵۶ | ۶۵۱۳ | ۱۱۲۳ | ۵۵۹ |
ردمی نوت 11 | ۲۴۸۶۳۹ | ۱۵۳۴ | ۷۱۶۱ | ۱۳۱۶ | ۴۳۹ |
ردمی 10 پرایم | ۲۴۰۸۵۲ | ۱۲۶۱ | ۸۸۴۲ | - | - |
گلکسی A23 | ۲۵۱۷۲۸ | ۱۶۷۳ | ۷۰۶۸ | ۱۲۶۱ | - |
برای داشتن بررسی و تجربه دقیقتر از عملکرد هواوی نوا Y70، تصمیم گرفتم یک سری بازی را روی آن اجرا کنم. بنابراین کالآودوتی موبایل، آلتو ادیسه و هیل کلایم ۲ را روی آن نصب و اجرا کردم. نتیجه تجربهای که از بازی کردن با این گوشی داشتم به شرح زیر است:
- کالآودوتی موبایل: این بازی محبوب با حداکثر تنظیمات گرافیکی (Medium) و حداکثر نرخ فریم (High) روی نوا Y70 اجرا میشود. کیفیت اجرای بازی توسط این گوشی خوب است اما امکان دارد که در فضاهای شلوغ و سنگین، با لگ زدن مواجه شوید. امکان داغ شدن دستگاه پس از یک ساعت بازی کردن نیز بالاست.
- آلتو ادیسه: بازی بهینه و روان آلتو ادیسه به خوبی روی هواوی نوا Y70 اجرا میشود و هیچ مشکلی برای انجام این بازی وجود ندارد.
- هیل کلایم ۲: بازی ریسینگ Hill Climb 2 نیز یک بازی نسبتا سبک است که فشار زیادی به سختافزار نمیآورد. این بازی هم به خوبی روی نوا Y70 به اجرا در آمد.
میانرده اقتصادی جدید هواوی از اسپیکر مونو استفاده میکند؛ با این وجود اما کیفیت صدای این اسپیکر خوب است و بلندی آن نیز در وضعیت قابل قبولی قرار دارد. این گوشی از اینترنت 5G پشتیبانی نمیکند. نکته عجیب اما مهم دیگر این است که به دلیل استفاده از تراشه قدیمی، نوا Y70 قابلیت اتصال به شبکههای وایفای ۵ گیگاهرتزی را ندارد و این موضوع در سال ۲۰۲۲ از هیچ شرکتی قابل قبول نیست.
دوربین هواوی نوا Y70
هواوی نوا Y70 دستگاهی اقتصادی است و نمیتوان از آن انتظار عملکردی در سطح پرچمداران داشت. سیستم دوربین اصلی سهگانه این گوشی از ترکیب دوربینهای عریض، فوق عریض و عمقسنج تشکیل شده است. مشخصات دقیق سیستم دوربین نوا Y70 به شرح زیر است:
- دوربین عریض ۴۸ مگاپیکسلی با ضریب اف ۱.۸ و فوکوس خودکار PDAF
- دوربین فوقعریض ۵ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۲۰ درجهای
- دوربین عمقسنج ۲ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۰
- قابلیت فیلمبرداری 1080p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه
هواوی یکی از اولین برندهایی بود که حتی گوشیهای اقتصادی خود را به دوربین اصلی با رزولوشن بالا مجهز کرد. گوشی نوا Y70 نیز از دوربین عریض با رزولوشن ۴۸ مگاپیکسلی استفاده میکند. دوربین ۴۸ مگاپیکسلی هواوی نوا Y70 در نور روز کیفیت قابل قبولی دارد و میتوانید با استفاده از آن تصاویر نسبتا با کیفیتی را به ثبت برسانید. تصاویر دوربین عریض این گوشی عموما در نور روز مشکل خاصی از لحاظ ثبت جزئیات، پردازش تصویر و نویز ندارند. با این وجود اما شارپنس تصاویر دوربین ۴۸ مگاپیکسلی این گوشی کم است. مشکلاتی از قبیل بازه دینامیکی پایین و طراوت کم رنگها نیز در اکثر تصاویر دوربین عریض این گوشی به چشم میخورند.
برای عکاسی با دوربین نوا Y70 در شب باید حتما نایت مود را روشن بگذارید، در غیر اینصورت تصویری با شارپنس پایین و بدون جزئیات به دستتان خواهد رسید. به لطف روشن بودن نایت مود هواوی نوا Y70 همه چیز تغییر میکند و این گوشی میتواند تصاویری با شارپنس بالاتر و نویز کمتر را تحویل شما دهد. با این حال نوا Y70 در برخی مواقع با مشکلاتی در قسمت پردازش تصاویر حین عکاسی در شب برخورد میکند.
دوربین فوقعریض نوا Y70 مجهز به سنسوری با رزولوشن ۵ مگاپیکسل شده است که نمیتواند تاثیر مثبتی در تجربه عکاسی شما داشته باشد. شاید هر از گاهی بتوانید با دوربین فوقعریض این گوشی در شرایط نوری مناسب، عکسهایی بگیرید که قابل قبول باشند؛ اما به دلیل در دسترس نبودن نایت مود برای دوربین فوقعریض نوا Y70 و اندازه کوچک سنسور آن، در شبهنگام نمیتوان هیچ عکس خوبی با این دوربین گرفت. دوربین عمقسنج ۲ مگاپیکسلی هم که در دیگر گوشیهای این بازه قیمتی دیده بودیم، نقش خاصی جز ایجاد افکت بوکه و عمق میدان کاملا مصنوعی ایفا نمیکند.
دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی نوا Y70 در اکثر شرایط میتواند تصاویر قابل قبولی را از شما ثبت کند و در کل قادر است که سلفیهای خوبی را تحویلتان دهد. البته باید ذکر کنیم که این دوربین سلفی هم فاقد قابلیت نایت مود است و اگر بخواهید در شب عکس سلفی بگیرید، عموما نتایج خوبی به دستتان نمیرسند.
ویژگی فیلمبرداری 1080p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه در هواوی نوا Y70 حضور دارد. برای فیلمبرداری با نوا Y70 باید سعی کنید که دستتان خیلی نلرزد، زیرا این گوشی از لرزشگیر تصویر بیبهره مانده است. قابلیت فیلمبرداری 4K هم به دلیل عدم پشتیبانی پردازنده دستگاه از قابلیت در دسترس نیست.
باتری و شارژر
هواوی نوا Y70 برای تامین انرژی خود به باتری غولآسا با ظرفیت ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی متکی است. این باتری روی کاغذ ظرفیت بالایی دارد و با توجه به مجموعه سختافزاری کممصرف و نمایشگری با رزولوشن +HD، میتوانید انتظار شارژدهی بسیار بالایی از آن داشته باشید. در فهرست زیر، میزان مصرف باتری نوا Y70 به ازای انجام هر کدام از این کارها به مدت یک ساعت را لیست کردهایم:
- فیلمبرداری 1080p: شش درصد
- پخش ویدیوی 720p: پنج درصد
- وبگردی: پنج درصد
- اجرای کالآودوتی موبایل با بالاترین تنظیمات: چهارده درصد
با توجه به این ارقام، هواوی نوا Y70 میتواند همراهی خستگیناپذیر برای شما باشد. به عنوان مثال اگر با این گوشی به سفر یکی دو روزه بروید، احتمالا نیازی به شارژ مجدد آن نخواهید داشت. حتی اگر بخواهید کل روز را کالآودوتی باز کنید، امکان دارد که نوا Y70 در انتهای روز همچنان شارژ داشته باشد.
برای اطلاع از جزئیات دقیقتر پیرامون شارژدهی باتری این گوشی، تست باتری PCMark را با ۵۰ درصد روشنایی نمایشگر و وایفای روشن روی آن انجام دادیم که در نهایت نوا Y70 موفق شد به رقم ۲۲ ساعته دست پیدا کند. چنین میزان شارژدهی باتری را حتی در پوکو M3 (بررسی دیجیاتو) با ظرفیت باتری مشابه ندیده بودیم و نتایج شگفتزدهمان کرد. البته نکتهای هم در این بین وجود دارد و آن هم این است که اگر میزان روشنایی را روی حداکثر قرار دهید، دوام دستگاه در تستهای PCMark به نصف میرسد.
البته هواوی ادعا میکند که این گوشی در یک هفته فقط به دو بار شارژ نیاز دارد، یعنی با هر بار شارژ کامل میتوانید ۳ الی ۳.۵ روز از آن استفاده کنید. طبق تجربه ما این ادعا در شرایط عادی صحیح نیست و با استفاده معمول نهایتا میتوانید روی ۲ روز شارژدهی حساب کنید. با این حال اگر صرفهجویی زیادی هنگام استفاده از گوشی داشته باشید، شاید این رقم به ۳ روز و حتی بیشتر هم برسد.
دردسر استفاده از باتری حجیم در گوشیها، این است که سرعت شارژ دستگاه خیلی کند میشود. البته هواوی نوا Y70 از فناوری شارژ ۲۲.۵ واتی پشتیبانی میکند و چینیها شارژری با همین توان را در جعبه قرار دادهاند. هواوی میتوانست از فناوری شارژ سریعتری در نوا Y70 استفاده کند؛ اما بر اساس تجربه من، پروسه شارژ کامل Nova Y70 تا بیش از دو ساعت به طول میانجامد که نسبت به این ظرفیت باتری زمان قابل قبولیست.
جمعبندی بررسی نوا Y70
هواوی فعالیت خود را در بازار موبایل بسیار کم کرده اما همچنان تسلیم نشده و به راه خودش ادامه میدهد. هواوی نوا Y70 یکی از گوشیهای جدید این کمپانی بوده که هدف اصلی از ارائه آن، شارژدهی بیرقیب است. به گفته هواوی، این گوشی «خواب به چشمانش نمیآید». از جمله نقاط قوت نوا Y70، میتوان به طراحی زیبا، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی نسبتا با کیفیت، قدرت سختافزاری قابلقبول و شارژدهی بسیار بالای باتری اشاره کرد. در مقابل، این گوشی با مشکلاتی مانند رزولوشن و نرخ رفرش پایین نمایشگر در مقایسه با رقبا، عدم پشتیبانی از خدمات گوگل پلی، چیپ بسیار قدیمی و پشتیبانی نکردن از شبکههای وای فای ۵ گیگاهرتزی دست و پنجه نرم میکند.
از رقبای اصلی هواوی نوا Y70 در بازار ایران میتوان به ردمی 10 پرایم و گلکسی M21 2021 اشاره کرد که هر دو از باتری ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعتی بهره میبرند و هواوی برای رقابت با آنها کار سختی دارد. اگر ظرفیت باتری برایتان اهمیت زیادی نداشته باشد میتوانید نگاهی به سری ردمی نوت 11 داشته باشید که مدل ۴/۱۲۸ گیگابایتی آن حدود ۵ میلیون تومان قیمت دارد. آنر X7 نیز گزینه دیگری است که با سختافزار قویتر و نمایشگر ۹۰ هرتزی، با قیمت مشابه نوا Y70 به فروش میرسد و سرویسهای گوگل را نیز در اختیار شما میگذارد.
بزرگترین نکته آزاردهنده در رابطه با این گوشی اینه که برند هواوی ازطرف همه دنیا تحریم شده و با اینحال ایران یکی از معدود کشورهاییه که بازار بسیار خوب و پر رونقی برای گوشی های این برند ایجاد کرده ولی با این وجود شرکت هواوی ایران رو در لیست تحریم خودش قرار داده
یعنی آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه
از یک طرف شما با توجه به تحریم هواوی از جانب گوگل، توانایی استفاده از خدمات گوگل رو ندارید، بنابراین باید رو بیارید به استفاده از خدمات خود هواوی که در اینصورت باید ثبت نام کنین، اما از طرف دیگه چون هواوی هم ایران رو تحریم کرده پروسه ثبت نام سختی رو در پیش دارید و برای کسایی که وارد نیستن که اصلا باید قید ثبت نام و استفاده از این خدمات پایه و اولیه رو هم بزنن
با این وجود برای ثبت نام ترجیحا از کشور افغانستان اقدام کنید (اسم ایران در ایست نیست)
یکی از اپ هایی که هم که میتونین خدمات گوگل رو از اون طریق اجرا کنین gspace هست ولی اونم دردسرهای خودشو داره
درکل با وجود اینکه من از سه گوشی هواوی استفاده کرده بودم و یکی از طرفداران پروپا قرص این برند بودم ولی به علت دو تحریم جدید (گوگل اینو تحریم کرده هواوی هم ایران رو) دیگه گوشی های هواوی رو پیشنهاد نمیکنم
واقعا آزاردهندهست کار کردن با این گوشی
بهتره سراغ برندهای دیگه برید
اگه 3 تا 3ونیم بود میشد بهش فکر کرد تازه ...
سلام خدمت مسئولان دیجیاتو
لطفا یکاری کنید بتونیم توی صفحه زوم کنیم، برای دیدن جزییات عکسهای مقالات واقعا خیلی نیازه
من همیشه رو گوشی از سایتتون استفاده میکنم و با مرورگر کروم، و متاسفانه الان توی این قالب جدید دیگه نمیشه زوم کرد
تشکر
باید توی خود تنظیمات کروم فعال کنی اینو