تصویر روز ناسا: ایستگاه فضایی چین از مقابل ماه عبور میکند
در تصویر روز ناسا، عبور ایستگاه فضایی چین یا ایستگاه فضایی «تیانگونگ» از مقابل ماه را تماشا میکنیم.
در تصویر روز ناسا، عبور ایستگاه فضایی چین یا ایستگاه فضایی «تیانگونگ» از مقابل ماه را تماشا میکنیم. این تصویر از «اسپرینگ گرنج» در «نیو ساوت ولز» استرالیا گرفته شده است. گذر تیانگونگ از مقابل ماه بسیار سریع و کوتاه بوده است، به طوری که کمتر از یک ثانیه طول کشیده است.
تیانگونگ در ارتفاع حدود 400 کیلومتری از سطح زمین قرار دارد و این درحالی است که فاصله کره ماه تا زمین حدود چهارصد هزار کیلومتر است.
تفاوتهای رنگی از سطح ماه که در تصویر روز ناسا مشاهده میکنیم، نشان دهنده ترکیبهای شیمیایی متفاوت در سطح قمر زمین است. همانطور که در تصویر زیر مشخص است، نقاط سفید رنگی که از گوشه سمت چپ پایین شروع شده و در امتداد یک خط تا گوشه سمت راست بالا کشیده شده است، ایستگاه فضایی چین است که در قسمت روشن ماه پیدا کردن آن اندکی دشوار است.
ایستگاه فضایی چین تقریبا یک پنجم ایستگاه فضایی بینالمللی جرم دارد و با سرعت 7.6 کیلومتر بر ثانیه بر روی مدار خود به دور زمین میچرخد.
تیانگونگ به زبان چینی به معنای «کاخ در آسمان» است. تیانگونگ به عنوان اولین ایستگاه فضایی بلند مدت چین، هدف گام سوم برنامه فضایی سرنشیندار چین است.
رهبران چین امیدوارند تحقیقاتی که در این مرکز فضایی انجام میشود، به آنها در اقامت طولانی مدت و همچنین حضور فضانوردان و انجام سفرهای گردشگری فضایی کمک کند.
چین در ساخت این ایستگاه از تجارب پیش ساختههای خود با نامهای «تیانگونگ-1» و «تیانگونگ-2» بهره برده است. تا پیش از این، ایستگاه فضایی بینالمللی یا «ISS» تنها ایستگاه فضایی موجود در مدار زمین بود. حالا چین به رقابت با ایالات متحده برخاسته است و سعی دارد صنعت هوافضای خود را تقویت کند.
«هائو چون»، مدیر CMSE در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره گفت: «پس از تکمیل ساخت ایستگاه فضایی مداری در پایان سال جاری، توسعه کاربردها و قابلیتهای ایستگاه را آغاز میکنیم.»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.