ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سلاح لیزری
علمی

نیروی دریایی آلمان برای اولین بار دفاع در برابر پهپادها با سلاح لیزری را آزمایش کرد

این سامانه سلاح لیزری با همکاری دو شرکت Rheinmetall و MBDA Deutschland ساخته و آزمایش شده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۷ آبان ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۹

شرکت تولیدکننده اتومبیل و تجهیزات نظامی Rheinmetall Waffe Munition در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که برای اولین بار توانسته یک سلاح لیزری را در نیروی دریایی آلمان آزمایش کند. این آزمایش در تابستان امسال رخ داده و ناوچه Sachsen موفق شده با پهپادها در فاصله‌های نزدیک مقابله کند.

سیستم سلاح لیزری آلمان توسط کمیته‌ای موسوم به ARGE توسعه یافته که شامل MBDA Deutschland و Rheinmetall Waffe Munition می‌شود. «دنیل گروبر»، مدیر پروژه MBDA Deutschland و دکتر «مارکوس جونگ»، مدیر توسعه سلاح‌های لیزری در Rheinmetall که در حین این آزمایش در محل حاضر بوده‌اند، می‌گویند این رخداد تاریخی لحظه‌ای ویژه بوده چون این تیم توانسته تمام قابلیت‌های سیستم خود را به نمایش بگذارد.

گروبر می‌گوید: «همکاری قوی میان دو شریک حاضر در کمیته ARGE نقش مهمی را در پیاده‌سازی یک سیستم لیزری کاربردی و پرقدرت در این ناوچه ایفا کرد.» او مدعی است که آن‌ها در این پروژه با تیم فرماندهی Sachsen هم رابطه نزدیکی داشتند و حالا می‌توانند در پروژه‌های بعدی از نظرات آن‌ها بهره‌مند شوند.

سلاح لیزری آلمان هنوز باید بیشتر آزمایش شود

سامانه لیزری آلمان

دکتر «توماس بائوم‌گارتل»، مدیر پروژه Rheinmetall می‌گوید: «اجزای اساسی این سیستم آزمایشی واقعا پیشرفته هستند. این سیستم به دنبال سال‌ها تحقیق در هر دو شرکت حاضر در این پروژه به دست آمده است. خیلی از قطعات این سیستم به‌طور خاص برای همین پروژه ساخته و برای اولین بار به این شکل ترکیب شده‌اند.»

حالا گفته شده که با توجه به موفقیت در آزمایش این سلاح، می‌توانیم منتظر تجهیزات بیشتری در این زمینه برای صنایع دفاعی آلمان باشیم. Rheinmetall در نظر دارد که تا اواسط سال 2023 به آزمایش سلاح‌های لیزری پرانرژی ادامه دهد. در آزمایش‌های بعدی از سناریوهای متفاوتی استفاده خواهد شد تا توانایی‌های این سیستم به چالش کشیده شود.

در نهایت، از همه این اطلاعات برای بهینه‌سازی این سیستم استفاده می‌شود تا یک سلاح لیزری کارآمد تولید و به کار گرفته شود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی