ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هواپیما
تکنولوژی

چین از فناوری پرینت سه‌بعدی در تولید هواپیماهای جنگی استفاده می‌کند

چین با استفاده از فناوری پیشرفته چاپ سه‌بعدی، هواپیماهای جنگی سبک‌تر و کارآمدتری می‌سازد و با این رویکرد هزینه تولید را نیز کاهش می‌دهد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۸ آذر ۱۴۰۱ | ۲۰:۰۰

چین با استفاده از فناوری پیشرفته چاپ سه‌بعدی، هواپیماهای جنگی سبک‌تر و کارآمدتری می‌سازد و با این رویکرد هزینه تولید را نیز کاهش می‌دهد.

تاکنون خبرهای مختلفی در مورد پرینت سه‌بعدی، همچنین استحکام، کارایی و مقرون‌به‌صرفه بودن آن منتشر شده است. اکنون چین کاربرد دیگری از فناوری چاپ سه‌بعدی گرفته و از آن برای تولید هواپیماهای جنگی نیز استفاده می‌کند. حال آنکه پیش‌تر دیده بودیم از این فناوری در تولید برخی لوازم معمولی استفاده می‌شود.

به گزارش گلوبال تایمز، چین فناوری پرینت سه‌بعدی را به‌گونه‌ای تطبیق داده است که بتواند از آن برای ساخت هواپیماهای جنگی استفاده کند.

هواپیما

استفاده از چاپ سه‌بعدی برای توسعه هواپیماهای جنگی

دکتر «لی شیائودان»، از اعضای مؤسسه تحقیقات صنایع هواپیماسازی شن یانگ می‌گوید: «ما از فناوری پرینت سه‌بعدی در سطح مهندسی مقیاس بزرگ، از جمله هواپیما استفاده می‌کنیم و می‌خواهیم در این حوزه پیشرو باشیم.»

با استفاده از تکنیک‌های جدید و امروزی، چین قصد دارد هواپیماهایی با استحکام تولید کند که ضمن آنکه عمری طولانی داشته باشند، هزینه تولید پایینی برای آنها صرف شده و تولید آن‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

روش‌های ساخت مرسوم و سنتی هواپیماهای جنگی، معایب خاص خودش را دارد. پرینت سه‌بعدی می‌تواند ساختاری یکپارچه و مستحکم ایجاد کند که مشکلات قبلی تولید سنتی را نداشته باشد.

علاوه بر این، در فرایند تولید براساس چاپ سه‌بعدی، هیچ ماده‌ای به هدر نمی‌رود و قطعات سبک‌تر و سریع‌تر تولید می‌شوند که درنهایت باعث می‌شود هواپیمای تولید‌شده وزن کمتری داشته باشد.

صنعت تولید با پرینت سه‌بعدی، رو به رشد است. استفاده از چاپ سه‌بعدی در ساخت هواپیما بین کاربران این فناوری، از جمله شرکت هواپیماسازی شن یانگ و سایر هواپیماسازان چینی بسیار محبوب شده است. اگرچه ممکن است استفاده از این تکنولوژی، انقلابی در صنعت چاپ سه‌بعدی به نظر برسد، اما باید توجه داشت که سازندگان دیگری در حوزه تولید هواپیما قبلاً از آن استفاده کرده‌اند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی