ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک
تکنولوژی

ایلان ماسک: حاضرم تراشه نورالینک را در مغز یکی از فرزندانم قرار دهم

ایلان ماسک مدعی شده که می‌تواند در صورت لزوم تراشه نورالینک را در جمجمه یکی از فرزندان خودش بکارد چون این کار به‌نظرش خطری ندارد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰

ایلان ماسک می‌گوید حاضر است که تراشه ایمپلنت نورالینک را در مغز یکی از فرزندانش قرار دهد. او مدعی شده که این اقدام به‌نظرش خطرناک نخواهد بود. نورالینک امیدوار است که با رابط خود بتواند ارتباط بین مغز و کامپیوتر را آسان‌تر کند.

ایلان ماسک در رویداد Show and Tell نورالینک اعلام کرد که اگر یک حادثه جدی برای یکی از فرزندانش پیش می‌آمد – مثلاً گردن یکی از آن‌ها می‌شکست – حاضر بود تراشه این شرکت را در مغز آن‌ها بکارد: «فکر می‌کنم به نقطه‌ای رسیده‌ایم که حداقل به نظر من دیگر خطری وجود ندارد.»

نورالینک امیدوار است به افرادی که دچار معلولیت هستند، اجازه دهد از طریق این رابط با کمک کامپیوتر با بقیه ارتباط برقرار کنند. این تراشه سیم‌های ریزی دارد که از طریق الکترودها فعالیت مغز را رصد و بافت‌ها را با الکتریسیته تحریک می‌کند. این شرکت می‌خواهد تراشه خود را با رباتی که مشغول توسعه آن است، در جمجمه انسان‌ها قرار دهد.

آزمایش‌های انسانی تراشه نورالینک به‌زودی شروع می‌شود

ایلان ماسک انتظار دارد که فاز آزمایش‌های انسانی تا شش ماه دیگر آغاز شود. با این حال، نورالینک در گذشته بارها در دستیابی به هدف‌گذاری‌های زمانی مدنظر خود ناکام مانده است. ثروتمندترین فرد جهان در توییتر در‌این‌باره گفت: «حالا اطمینان داریم که دستگاه نورالینک برای انسان‌ها آماده شده است، پس دیگر باید منتظر فرایند صدور مجوز از سازمان غذا و دارو بمانیم.»

ماسک همچنین مدعی شد که حاضر است عمل ایمپلنت نورالینک را در آینده روی مغز خودش هم انجام دهد. او گفت: «همین حالا ممکن است دستگاه نورالینک را در مغز خود داشته باشید و حتی متوجه آن نشوید.» ماسک وعده داد که شاید در یکی از دموهای نورالینک چنین کاری را انجام دهد.

نمایندگان شرکت نورالینک هنوز به درخواست رسانه‌ها برای اظهارنظر پیرامون صحبت‌های ایلان ماسک واکنشی نشان نداده‌اند. مدیرعامل این شرکت در مراسم اخیر مدعی شده بود که این تراشه می‌تواند بینایی را به نابینایان برگرداند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • حمیدرضا قربانی لارگانی 1271577887
    حمیدرضا قربانی لارگانی 1271577887 | ۱۳ آذر ۱۴۰۱

    ساعت بده رمز تحویل بگیر راز اعداد و کلمات در دستان من است

مطالب پیشنهادی