ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موجودات دریایی
علمی

دانشمندان چندین موجود دریایی عجیب و ترسناک در اعماق اقیانوس پیدا کردند

دانشمندان با بررسی کف اقیانوس هند در جزایر کوکوس در نزدیکی استرالیا، موجودات دریایی عجیب‌و‌غریبی را شناسایی کرده‌اند که قبلاً دیده نشده‌اند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۹

دانشمندان با بررسی کف اقیانوس هند در جزایر کوکوس (کیلینگ) نزدیکی استرالیا، موجودات دریایی عجیب‌و‌غریبی را شناسایی کرده‌اند که قبلاً دیده نشده‌اند.

انبوهی از موجودات ترسناک دریایی، از ماهی عنکبوتی گرفته تا الاغ‌ماهی گوش‌استخوانی در بین این جانوران دیده می‌شود. در بین موجودات دریایی، مارماهی متفاوتی شناسایی شده که شباهتی به مارماهی‌های معمولی ندارد. این مارماهی که نابینا است، پوستی تیره دارد و در عمق حدود ۵ کیلومتری زمین کشف شده است. این موجودات دریایی، تصویر جدیدی از موجودات اعماق دریاها را به تصویر می‌کشند.

موجودات دریایی عجیب‌و‌غریب اعماق اقیانوس هند

دانشمندان در کف اقیانوس هند و در نزدیک استرالیا و در جزایر کوکوس، انبوهی از موجودات ترسناک با ظاهری عجیب‌و‌غریب را کشف کرده‌اند. تخم ماهی‌ها معمولاً روی صخره‌ها یا در بستر دریا رشد می‌کنند، اما در بین ماهی‌های شناسایی‌شده، مواردی دیده شده که بچه ماهی در داخل شکم مادر رشد کرده و ماهی زنده به دنیا آمده است.

یکی دیگر از موجودات دریایی کشف شده، مارمولک‌ماهی متفاوتی است که باله بلندی دارد. این شکارچی در اعماق دریاها، شکار خود را به دام می‌اندازد. این موجود دریایی عجیب‌و‌غریب، شکارچی حریص اعماق دریاها است و پوست شفافی دارد که باعث می‌شود در نور روز به‌خوبی دیده نشود.

یکی دیگر از ماهی‌ها، سر بزرگ و جثه ریزتری دارد و در واقع نوعی الاغ‌ماهی گوش‌استخوانی است. یکی دیگر از این ماهی‌های عجیب‌و‌غریب، خروس‌ماهی گوش‌استخوانی است که تصویر آن نیز به اشتراک گذاشته شده. در بین موجودات شناسایی‌شده، خفاش‌ماهی با ظاهری جالب نیز دیده می‌شود.

در ادامه تصاویر برخی از موجودات دریایی عجیب‌و‌غریب شناسایی‌شده در اعماق اقیانوس هند را می‌بینید.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Masoud Gh
    Masoud Gh | ۱۵ آذر ۱۴۰۱

    آقا من در ادامه هیچ تصویری ندیدم!

مطالب پیشنهادی