تنها شش ماه تا معجزه ایلان ماسک
این روزها ایلان ماسک همهجا حضور دارد؛ از توییتر گرفته تا تسلا، از اسپیس ایکس و رؤیای زندگی در مریخ گرفته تا اینترنت ماهوارهای استارلینک. اما یکی از بحثبرانگیزترین شرکتهای ماسک، کمپانی نورالینک است. نورالینک که در زمینه توسعه رابط مغز-کامپیوتر فعالیت دارد، میخواهد با کاشت تراشه درون مغز بیماران، امکان حرکت و برقراری ارتباط را دوباره برای آنها فراهم کند. این شرکت سالهاست شروع به آزمایش تراشهاش روی حیوانات کرده و میخواهد برای شروع آزمایشهای انسانی از رگولاتوری آمریکا تأییدیه بگیرد، اما تا به امروز موفق به چنین کاری نشده است.
تماشای ویدیو در یوتوب دیجیاتو:
تماشای ویدیو در آپارات دیجیاتو:
اما ایلان ماسک در آخرین رویداد نورالینک پس از مدتها انتظار رسماً اعلام کرد که احتمالاً طی 6 ماه آینده، قادر به کاشت این تراشه درون مغز انسان خواهد بود. در ویدیوی فوق سراغ تراشههای مغزی نورالیک رفتهایم و به شما توضیح میدهیم که این تراشهها دقیقاً چگونه میتوانند با مغز انسانها ارتباط برقرار کنند و در چه قابلیتهای شگفتانگیزی را برای ما به ارمغان میآورند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دوست عزیز ساختار نورون ها رو بلعکس توصیف کردی . دندریت ها وظیفه ی آوردن اطلاعات به جسم سلولی رو دارن . و آکسون ها وظیفه ی انتقال دستور از جسم سلولی به نورون بعدی یا سلول بعدی . یعنی جسم سلولی بین دو رشته ی دندریت و آکسون قرار دارد