اتحادیه اروپا با بودجهای ۱.۱۳ میلیارد یورویی از استارتاپهای فناوری حمایت میکند
شورای نوآوری اروپا (EIC) در سال ۲۰۲۳ با بودجهای ۱.۱۳ میلیارد یورویی از استارتاپهای فناوری برای توسعه بازارهای جدید حمایت میکند.
شورای نوآوری اروپا (EIC) قصد دارد در سال ۲۰۲۳ بودجهای ۱.۶ میلیارد یورویی در اختیار دانشمندان و مبتکرانی قرار دهد که روی توسعه فناوریهای نوآورانه کار میکنند. حدود ۷۰ درصد این بودجه، یعنی رقمی بالغ بر ۱.۱۳ میلیارد یورو در حمایت از استارتاپها و برای توسعه بازارهای جدید صرف خواهد شد.
این برنامه گامی کوچک ولی درعینحال مهم برای استارتاپهای فناوری محسوب میشود و میتواند به رشد بازارهای جدیدی در این حوزه کمک کند. با این حساب شتابدهندههای EIC، استارتاپهای فناوری و شرکتهای کوچک و متوسط فرابورسی SME مورد حمایت اتحادیه اروپا قرار میگیرند که قدمی مثبت در این زمینه محسوب میشود.
اتحادیه اروپا از استارتاپهای فناوری حمایت میکند
در برنامه تصویبشده توسط شورای نوآوری اروپا به این موضوع اشاره شده است که بهصورت مشخص، ۵۲۵ میلیون یورو به استارتاپهایی که فناوریهای آینده را توسعه میدهند و به اهداف استراتژیک اتحادیه اروپا کمک میکنند، اختصاص داده میشود. حوزههای موردتوجه شامل نشانگرهای زیستی برای بیماری سرطان، آلودگیزدایی با هدف مدیریت بیماریهای همهگیر، موضوعات مرتبط با ذخیره انرژی، محورهای مرتبط با اجزای کوانتومی و نیمههادی، کشاورزی انعطافپذیر، فناوریهای فضایی و ابتکارهای دیگری مرتبط با اهداف استراتژیک اتحادیه اروپا در اولویت دریافت این کمکهای مالی قرار میگیرند.
در برنامه مشخصشده قرار است ۶۱۳ میلیون یورو نیز به نوآوریهای دیگر در سایر زمینهها اختصاص داده شود. برنامه کاری EIC برای سال آینده میلادی، سه هدف مهم دیگر را دنبال میکند که قابلتوجه هستند. این اهداف مهم افزایش استفاده از استعدادها در استارتاپها، حمایت بیشتر از نوآوران خانم و تسهیل همکاری بین تأمینکنندگان خصوصی و دولت است.
تا به امروز، پشتیبانی EIC نتایج قابلتوجهی را بههمراه داشته است و گام جدید میتواند دستاوردهای بیشتری بههمراه داشته باشد. با بودجه در نظر گرفته شده توسط شورای نوآوری اروپا، میتوان امید داشت که سال آینده میلادی در حوزههای ذکرشده شاهد نوآوریهایی باشیم. با این وجود برخی معتقدند که ۱.۱۳ میلیارد یورو پول زیادی بهنظر میرسد، ولی هنوز برای ایجاد تغییرات بزرگ کم است. تحلیلگرانی که این رقم را مقدار کمی میدانند، میگویند تنها در سال ۲۰۲۱ یکی از شرکتهای خصوصی در بخش فناوری برای پیشبرد کار خود مجبور شد ۸.۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری کند. بااینوجود موافقان چنین برنامههایی این قدم کوچک را گامی مهمی و کلیدی میدانند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.