ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گوگل لنز به قابلیتی برای رمزگشایی دست‌خط پزشکان مجهز می‌شود

اکثر پزشکان نسخه‌های دارویی را با عجله می‌نویسند و همین باعث می‌شود خواندن نوشته‌های آنها برای بیماران دشوار باشد. تاکنون شرکت‌های زیادی در حوزه فناوری سعی کرده‌اند این مشکل را برطرف کنند. حالا نوبت به ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۰

اکثر پزشکان نسخه‌های دارویی را با عجله می‌نویسند و همین باعث می‌شود خواندن نوشته‌های آن‌ها برای بیماران دشوار باشد. تاکنون شرکت‌های زیادی در حوزه فناوری سعی کرده‌اند این مشکل را برطرف کنند. حالا نوبت به گوگل رسیده است تا با سرویس لنز راهی برای رمزگشایی از این نوشته‌ها ارائه کند.

به گزارش تک‌کرانچ، گوگل در کنفرانس سالانه خود در هند اعلام کرده است که با همکاری جامعه داروسازان، این مشکل را حل می‌کند. آن‌ها از طریق قابلیتی که به‌زودی برای سرویس گوگل لنز منتشر خواهد شد، به کاربر اجازه می‌دهند تا با تهیه تصویری از نسخه دارو بتواند این نوشته‌های غیرقابل فهم را رمزگشایی کند.

گوگل لنز داروهای نسخه پزشکی شما را تشخیص می‌دهد

زمانی که تصویر نسخه در اپلیکیشن آپلود و پردازش شد، گوگل لنز تشخیص می‌دهد که پزشک چه داروهایی را در آن ذکر کرده است. یکی از مدیران گوگل در این مراسم نمونه‌ای از عملکرد این قابلیت جدید را روی صحنه به نمایش گذاشت. این شرکت هنوز اعلام نکرده است که چه زمانی این ویژگی را در اختیار عموم کاربران قرار خواهد داد.

مدیر گوگل در هند در‌حال تشریح قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی این شرکت است

هند بزرگ‌ترین مصرف‌کننده سرویس گوگل لنز در میان همه کشورهای دنیاست. این شرکت هر سال رویدادی را در این کشور برگزار می‌کند تا از پروژه‌های جدید خود پرده بردارد. غول موتور جستجوی جهان در این مراسم همچنین از کار روی مدل یکپارچه جدیدی برای پوشش بیش از 100 زبان هندی خبر داد که پشتیبانی از امکانات مختلف گفتاری و نوشتاری را به سرویس‌های این شرکت می‌آورد.

هند یکی از بازارهای اصلی گوگل است و در این بازار بیش از یک میلیارد کاربر دارد. بااین‌حال، این غول آمریکایی در سال جاری میلادی شرایط سختی را در این کشور پشت سر گذاشته؛ چرا که در ماه‌های اخیر دو بار از سوی رگولاتور ضدانحصار هند تحت فشار قرار گرفته است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی