وزیر ارتباطات: واتساپ جزو ضعیفترین پیامرسانهای دنیاست
زارع پور تأکید کرده که در کشورهایی که واتساپ باز است هم مردم از پیامرسانهای بومی استفاده میکنند.
«عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات با بیان اینکه واتساپ جزو ضعیفترین پیامرسان دنیاست، گفت: «این پیامرسان محدودیتهای بسیاری دارد.» به گفته او در سایر پیامرسانهای مدلهای خارجی ویژگیهای بسیار بهتری وجود دارد.
او در مصاحبه شب گذشته خود با صداوسیما تأکید کرد ایجاد گروه و کانال در واتساپ با توجه به محدودیتهای بسیاری که دارد، سخت است: «محدودیتهای بسیار زیادی در این پیامرسان وجود داشته و ویژگیهای بسیار بهتری در سایر مدلهای خارجی وجود دارد.»
او در مصاحبهای که شب گذشته در برنامه فصل آخر در صداوسیما داشت، تأکید کرد: «در بسیاری از کشورهای دنیا که تلگرام و واتساپ و سایر پیامرسانهای جهانی باز است، مردم از پیامرسان بومی خود استفاده میکنند.»
زارعپور با اشاره به سفر اخیر خود به سئول، در این مورد توضیح داد و گفت: «در این کشور نود درصد مردم از پیامرسان Kakaotalk استفاده میکنند و تمام برنامهها و کارهای خود را با آن پیش میبرند.»
این اظهارنظر وزیر ارتباطات درحالی است که براساس نظرسنجی ایسپا در مرداد 1400، واتساپ محبوبترین پیامرسان در بین ایرانیان بوده. در این نظرسنجی ۷۱.۴ درصد از افراد بالای ۱۸ سال از پیامرسان واتساپ استفاده میکنند.
همچنین (از ۲۰۱۶تا ۲۰۲۰) یک میلیارد کاربر جدید به کاربران واتساپ افزوده شده است. در طول ۶ سالی که واتس اپ بهعنوان زیرمجموعه فیسبوک فعالیت میکند، تعداد کاربران فعال ماهانه در این پیامرسان از ۴۶۵ میلیون در فوریه ۲۰۱۴، به میزان ۳۶۵ درصد افزایش یافته است.
از سویی دیگر، براساس یک توییت در دسامبر ۲۰۲۰ از ویل کتکارت (Will Cathcart)، رئیس واتساپ، روزانه بیش از ۱۰۰ میلیارد پیام در واتساپ ارسال میشود. ازهمینرو میتوان دید که تعداد پیامهای ارسالشده از طریق واتساپ از سال ۲۰۱۸ تا کنون ۵۳.۸۴ درصد افزایش یافته است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مردم پیام رسان بومی خودشون رو **انتخاب** میکنن. کسی بهشون اجبار نمیکنه. البته به جز چین و ایران.
اولاً اون زمان که تلگرامو ف ی ل ت ر کردید تو رسانه های خودتون واتساپ به قول شما که زبان بلدی ( بولد ) کردید اگرنه قبلش کسی ازش استفاده نمیکرد
دوماً پیام رسان موفففففق سروش هم که اون هم بودجه توش خرج شد هم دیدیم که خروجی و نهایتش چی شده ، اتفاقی که برای بقیشونم خواهد افتاد
سوماً اگه اهل تحقیقی برو یه چندتا جستوجوی ساده تو اینترنت بکن ببین مالکیت این پیام رسان های (بخوانید : مخبر ها) به ظاهر ایرانی دست چه افرادیه ، بعد بیا دَم از امنیت اطلاعات بزن.
زمانی که شما واتساپ و در کنار تلگرام قرار میدید خب مشخصا تلگرام عملکرد بهتری داره و حرف آقای زارع پور درسته
اما با توجه به محدودیت های تلگرام در تمام دنیا(به دلیل اعمال برخی سیاست های خاص) نتوانست در حد واتساپ رشد کنه
حالا با توجه به این موضوعات
بهتر نیست از پیامرسان داخلی که جامع واتساپ و تلگرام هست و بجز این موارد میشه باهاشون کارهای بانکی و ... انجام داد استفاده کرد.
اکثر شما عزیزانی که الان میگید حاضر نیستید از پیام رسان داخلی استفاده کنید همیشه یک چوب دستتون هست به اسم ژاپن و چند کشور دیگر و اون و به سر دیگران میکوبید
در صورتی که نمیگید همون کشورها مردمشون از صنایع و ابزار های ساخت خودشون حمایت کردند.
اون را که منم می دانم،خب تلگرام را باز کنید ببینم راست می گویید