نماینده مجلس: عدم اختیار وزیر ارتباطات درباره اینترنت و فیلترینگ نشان از ضعف کابینه است
رحیمی معتقد است استفاده از ارتباطات در جهان یکی از حقوق مسلم مردم است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس باور دارد اظهارات وزیر ارتباطات درباره عدم اختیارش درباره قطع اینترنت و فیلترینگ، نشانه ضعف او و کابینه دولت است. «جلیل رحیمی جهانآبادی» قطع اینترنت را نقض حق مسلم مردم در قانون اساسی دانست و گفت نظارت بر اجرای قانون اساسی وظیفه رئیسجمهور است.
نزدیک به صد روز از فیلتر اینستاگرام و واتساپ و قطعیهای گاهوبیگاه اینترنت میگذرد. وزیر ارتباطات نیز طی این مدت بارها اعلام کرده که هیچ نقشی در فیلتر یا رفع فیلتر ندارد. موضوعی که به اعتقاد یک نماینده مجلس نشان از ضعف دارد.
«جلیل رحیمی جهانآبادی»، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتوگو با جماران از قطع ارتباطات، انتقاد کرده و گفت اقدام وزیر ارتباطات نشانه ضعف مدیریتی شدید در حوزه نظارتیاش است:
«زمانی که وزیر ارتباطات اعلام میکند من در قطع ارتباطات اختیاری ندارم و شورای امنیت کشور تصمیم میگیرد، به نظرم این ضعف او و کابینه رئیسی است. مردم به رئیسی رأی دادند که از حقوقشان حمایت کند و یکی از وظایف رئیسجمهور اجرای قانون اساسی و نظارت بر آن است. شما نمیتوانید به هر بهانهای اجازه دهید که شورای امنیت کشور و هر نهاد دیگری حقوق مسلم در قانون اساسی را نقض کند؛ آن هم به این بهانه اینکه شش نفر در خیابان یا دور میدانی جمع شدهاند.»
به اعتقاد وی حضور معترضین در خیابان دلیلی برای قطع اینترنت نیست: «شاید 10 یا 20 سال بعد هم در هر خیابان و شهری چهار نفر شعار دادند؛ این دلیل نمیشود که اینترنت مردم را قطع کنید و وزیر ارتباطات هم خود را بیمسئولیت نشان دهد و نسبت به هزینه سنگینی که به زندگی مردم وارد میشود، بیاعتنا باشد. اگر ما در مجلس همراهی پیدا کنیم، در مقابل وزارت ارتباطات بهدلیل پایین بودن سرعت اینترنت و محدودکردن حقوق مردم اقدام نظارتی شکل میدهیم.»
رحیمی با انتقاد از محدودیتهای اخیر در اینترنت، تأکید کرد وزیر ارتباطات وظیفه دارد به بهبود ارتباطات در کشور کمک کرده و از نقض حقوق مردم جلوگیری کند: «امروز کسبوکار مردم در بستر اینترنت دچار مشکل شده است. ارتباطات فردی، دسترسی به فعالیت آزاد، سایتها و مراکز پژوهشی دچار مشکل شده است. ما امروز در بازکردن یک ایمیل هم دچار مشکل هستیم. برخی سایتها بیجهت فیلتر شدهاند. مثل این میماند که بهخاطر چند تصادف کل خیابان را ببندند. بر چه اساسی وزیر یا هر مقام کشوری حقوق مردم را محدود میکند؟!»
«قطع ارتباطات نقض آشکار حقوق مردم است»
این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه استفاده از ارتباطات در جهان یکی از حقوق مسلم مردم است، اتفاقات اخیر را نقض آشکار این حقوق دانست و گفت:
«زندگی امروزی ما برای کار، تحصیل، پژوهش، فعالیت اقتصادی و اجتماعی به اینترنت و افزایش سرعت و بهبود زیرساختها ارتباط مستقیم پیدا کرده است؛ از پیداکردن پزشک، یک آدرس، دارو و یا خرید از یک سایت تا ارتباطات شخصی به اینترنت با سرعت و کیفیت مناسب احتیاج است. بهدلیل اتفاقات اخیر، عدهای ناآرامیها را بهانه قرار دادهاند و نقض آشکار حقوق مردم را در حوزه ارتباطات انجام میدهند.»
وی با اشاره به اینکه فیلتر تلگرام، کشور را دچار مشکل کرد، گفت میلیاردها تومان خرج مهاجرت مردم به اپلیکیشنهای داخلی شده، اما جواب نداده است: «نمیدانم چرا فکر میکنیم عقلکل هستیم و با تکنولوژی، پیشرفت و هرچه بشر در طول قرنها تا امروز آموخته است، خود را درگیر میکنیم.»
جهانآبادی معتقد است با بستن فضای اینترنت، نمیتوان خود را از معرض انتقاد مردم خارج کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بوی انتخابات می آید و بعضی ها به دنبال جذب جوانان ....
1- خودتحقیری و خود کم بینی میراث نحس استعمارگر در کشورهای مستعمره هست (همان تفکر که باعث شده تولید کننده ایرانی مجبور شود عبارت انگلیسی روی محصولش بچسباند تا بتواند بفروشد ) حالا وقتی که این تفکر حقارت با تفکر غرب پرستی ترکیب شود می شود نماینده ....
2-بارها نوشته اند:"نسبت به حضور در پیامرسانهای داخلی آنطور که باید، اعتماد و اقبال عمومی وجود ندارد" اعتماد را در هر جامعه دو گروه ایجاد میکنند یکی رسانه و دیگری سلیبریتی
سلیبریتی فالور باز بوده و متاسفانه اغلبشان درگیر فساد اخلاقی و مالی هستند رسانه هم متاسفانه بدتر ....
مطمئنا اگر این دو تصمیم بگیرند وطن فروشی و تن فروشی نکرده همچون گاندی حامی محصول وطنی باشند اعتماد هم ساخته خواهد شد
3- "فضای مجازی جزیی از فضای حقیقی هست" و “هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد “ پس همونطور که شما با لباس شنا سوار تاکسی نمی شید و هر حرفی را حتی در کشورهای دیگه نمی گید پس باید در فضای مجازی هم ظاهر مناسب و کلام مناسب داشته باشیم
4- تمام حکومت ها به یک نکته حساس هستند "امنیت" اگر شهروندی مخل امنیت نشود هیچ حکومتی کار به کارش ندارد و اگر نه برای مخل امنیت در هیچ جای دنیا فرش قرمز پهن نمی کنند چه ترکیه و آلمان و فرانسه و چه امریکا
https://en.wikipedia.org/wiki/Censorship_in_the_United_States
اگر اصول بالا رعایت شود هم آرامش جامعه بیشتر هست و هم هزینه ها کاهش میابد کاش این نماینده میفهمید
1- تفکری که درموردش صحبت میکنید و میگویید "غرب پرستی" است یعنی چه؟ مردم محصولی را که صرفا در خارج از کشور ساخته شده اند خریداری میکنند چون میدانند از لحاظ کیفیت خیلی بهتر از محصولات ایرانی با همان قیمت است. مردم هم وقتی ببینند که یک محصولی ایرانی، کیفیت قابل قبول را در کنار هزینه ای قابل قبول ارائه میدهد "صد در صد" حمایت میکنند و صرفا اینکه برچسب انگلیسی خورده است خریداری نمیکنند.
2- اینطور که شما از مردم و دنبال کردن سلبریتی ها حرف میزنید، مردم را یک ربات حساب میکنید که صرفا طبق کدی که بهش ارائه شده عمل میکنه و از خودش هیچ اختیاری نداره! اعتماد در پلتفرم ایرانی اتفاق نمی افتد و نخواهد افتاد. چرا؟ زیرا با هر نصب یک اپلیکیشن ایرانی تمام داده های شما زیر نظر سپاه و امثال آن و تبلیغ کنندگان قرار می گیرد و همچنین مردم به هیچ عنوان از محصولی که اختلال در زندگی روزمره شان ایجاد میکند، حمایت نخواهند کرد. پیامرسان های داخلی نمونه آن هستند که مشکلاتشان کاملا معلوم است و نیاز به توضیح نیست.
این آزادی که مردم برایش تلاش میکنند صرفا برای وطن فروشی یا "تن فروشی" نیست. تمامی ایرانیان، ایران را از ته دل دوست دارند. "ایران". نه جمه.وری اسلامی که برای هر لحظه مردم تعیین و تکلیف میکنند و مردم را عروسک خیمه شب بازی خود کرده اند.
نکته بعدی که اشاره کردید "تن فروشی"، صرفا اگر کسی نخواهد چادر و روسری بگذارد و میخواهد لباسی که مورد علاقه ش است را بپوشد "تن فروشی" نیست. هیچ کسی نمیخواهد از جنس مخالف مورد هر نوع تعرض قرار گیرد و اینکه این عنوان "تن فروشی" خطاب میکنید مانند همان مثال قدیمی استفاده از چاقو است.
3- فضای مجازی فضایی است که مردم بتوانند به راحتی در آن با توجه به قوانین آن اپلیکیشن فعالیت کنند و اینکه میگویید "هر سخن جایی" دارد متوجه نمیشوم. اگر اینکه مردم از دولت کشور خود ناراضی هستند و در فضا های مجازی اعتراض میکنند و شما مخالف این موضوع هستید، به این معنا است که شما یک کشور دیکتاتوری که نگذارد مردم از وضع بد کشور خود اعتراض کنند میخواهید.
در مورد جمله بعدی که "هر حرفی را حتی در کشورهای دیگه نمی گید" گفته اید، اگر کشوری که آن را آدم کش مینامید ("آمریکا") اگر کمی جستجو کنید، تمامی کسانی که در آن کشور زندگی میکنند راحت درباره اوضاع کشورشون صحبت میکنند، اعتراض میکنند. حتی هم به اصطلاح "سلبریتی" ها نیز ترامپ را مسخره میکنند و از آن نقد میکنند، اما هیچ کدامشان به زندان نرفته و اعدام نشده اند.
4- بحث امنیت صرفا با اینکه شما مردم رو محدود کنید و نگذارید صحبت نکنند حل نمیشود. مردم قبل از این سه ماه به هر نحوی اعتراض خود را به صورت مجازی و ... درباره وضعیت کشور منتشر کردند، اما کسی پاسخگوی این اعتراضات نبود و باعث شده است، مردم پا به خیابان ها برای گرفتن حق آزادیشان بگذارند. در زمان انتقلاب علیه شاه هم همینگونه بود... مردم اعتراض کردند، اما مشکل حل شد؟ خیر. پس مردم پا به خیابان ها گذاشتند تا بتوانند به نتیجه برسند.
اینکه شما بیاید یک لینک از "ویکیپدیا" بگذارید، نشانه از کم سوادی شما از اینترنت است و حتی این را نمیتوانید که هر کسی میتواند هر مطلبی را در این سایت "ویرایش" کند.
آرامش قبل از این 100 روز بود، اما هزینه ها کمتر شد؟ خیر.
اگر حق هر انسانی در کشور رعایت شود و صرفا برای اعتراض کردن، دولت آن کشور دست به تفنگ و اعدام نزند، "آرامش جامعه" بیشتر می شود و میتوانیم مردم خوشحال تری را داشته باشیم.
در آخر این مطلب هم اضافه کنم که صرفا قبل این 100 روز که رسانه های جمهوری اسلامی فقط از مکان هایی که رفاه است و تنها از کسانی که از وضع خود راضی هستند، اخبار تولید می کرده اند شما فکر میکنید که آرامش بوده است. شما نمیدانید که صرفا چقدر کشتار و تعرض در کشور رخ داده است، زیرا فقط صدا و سیمای جمهوری اسلامی را مد نظر اخبار خود قرار داده اید. برای درک بهتر این موضوع بهتر است در مورد کلمه "پروپگندا" تحقیق کنید.