ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

پرتاب فالکون 9
علمی

اسپیس ایکس اولین سری از ماهواره‌های نسل دوم استارلینک را پرتاب کرد

اسپیس ایکس در شصتمین پرواز خود در سال 2022، برای اولین‌بار مجموعه‌ای از ماهواره‌های نسل دوم استارلینک را راهی مدار کرد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۰

اسپیس ایکس امروز اولین سری از ماهواره‌های نسل دوم استارلینک را به مدار فرستاد. راکت فالکون 9 این شرکت که حامل این ماهواره‌ها بود، با موفقیت روی سکویی در دریا فرود آمد تا رکورد شصتمین پرواز این شرکت در سال جاری میلادی را به‌ثبت برساند.

اسپیس ایکس ساعت 04:34 بامداد امروز به وقت محلی، 54 ماهواره نسل دوم استارلینک را از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در ایالت فلوریدا به مدار پرتاب کرد. راکت فالکون 9 حدود هشت دقیقه پس از پرتاب به اقیانوس اطلس برگشت و روی سکوی A Shortfall of Gravitas فرود آمد. اسپیس ایکس با این مأموریت حالا تعداد پرتاب‌های خود را تقریباً به دو برابر 31 پرتاب سال 2021 رسانده است.

نسل دوم ماهواره‌های استارلینک قوی‌تر از 3000 ماهواره‌ای خواهد بود که در‌حال‌حاضر در مدار فعال هستند. ظاهراً این شرکت به پهنای باند بیشتری در شبکه خود نیاز دارد و امیدوار است که این مشکل را تا حدی با ماهواره‌های نسل دوم برطرف کند.

ماهواره‌های نسل 2 استارلینک می‌خواهند به گوشی‌ها متصل شوند

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) در تاریخ اول دسامبر به اسپیس ایکس مجوز داد تا 7500 ماهواره نسل دوم را به مدار پرتاب کند. این شرکت حالا در تلاش است تا مجوز بزرگ‌تری برای پرتاب 30 هزار ماهواره نسل دوم به مدار دریافت نماید. ماهواره‌های نسل دوم احتمالاً امکان ارتباط مستقیم با گوشی‌های موبایل را خواهند داشت و اسپیس ایکس اخیراً برای ارائه این قابلیت از کمیسیون ارتباطات فدرال درخواست مجوز کرده است.

«جسی اندرسون»، مدیر بخش تولید و مهندسی اسپیس ایکس درباره مأموریت امروز گفت: «ما طبق مجوز جدید، می‌توانیم ماهواره‌ها را به مدارهای تازه‌ای بفرستیم که ظرفیت بیشتری را در اختیار شبکه قرار می‌دهند. این مهم در‌نهایت به ما اجازه خواهد داد تا مشتریان بیشتری داشته باشیم و اینترنت سریع‌تری را به‌خصوص در مناطقی که تراکم کاربری بالایی دارند، ارائه کنیم.»

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • s.s.b
    s.s.b | ۸ دی ۱۴۰۱

    مگه نسل دوم بزرگتر سنگینتر نبود
    https://digiato.com/article/2022/06/01/starlink-gen2-will-be-10-times-more-capable

مطالب پیشنهادی