ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

وزغ نیشکر
علمی

کشف یکی از خطرناک‌ترین حیوانات مهاجم در استرالیا: وزغ نیشکر غول‌پیکر 2.7 کیلوگرمی!

کارشناسان محیط‌زیست به‌تازگی وزغ نیشکر غول‌پیکری را در استرالیا پیدا کرده‌اند که می‌تواند سنگین‌ترین در نوع خود باشد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۰

محیط‌بانان استرالیایی اخیراً یک وزغ نیشکر غول‌پیکر را در یک پارک حیات‌وحش ساحلی پیدا کرده‌اند. آن‌ها می‌گویند این هیولای عظیم که یکی از خطرناک‌ترین گونه‌های مهاجم در جهان محسوب می‌شود، می‌تواند با وزن 2.7 کیلوگرمی خود رکوردشکنی کرده باشد.

اداره محیط‌بانی کوئینزلند استرالیا می‌گوید این وزغ بزرگ را در «پارک ملی کان‌وی» پیدا کرده است. «کایلی گری»، از محیط‌بان این اداره درباره یافتن این حیوان خطرناک می‌گوید: «وقتی خم شدم و این وزغ نیشکر را گرفتم، باور نمی‌کردم که چقدر بزرگ و سنگین است. وزغی با این اندازه می‌تواند هر چیزی را که در دهانش جا می‌شود، بخورد و این شامل حشرات، خزندگان و پستانداران کوچک هم می‌شود.»

مسئولان استرالیایی می‌گویند وزغی که آن‌ها با وزن 2.7 کیلوگرم پیدا کرده‌اند، می‌تواند سنگین‌ترین وزغ نیشکر در دنیا بوده باشد. محیط‌بانی کوئینزلند درنهایت این حیوان را که با عنوان «هیولا» از آن نام می‌برد، با روش اتانازی از پای درآورد. متخصصان حدس می‌زنند که این حیوان به‌خاطر ابعاد و اندازه‌اش ماده بوده باشد.

وزغ نیشکر پیداشده در استرالیا احتمالاً سنگین‌ترین در نوع خود است

علاوه‌براین، گفته می‌شود که این وزغ نیشکر احتمالاً مدت‌ها در این زیستگاه حضور داشته است، اما سن دقیق آن مشخص نیست. این گونه از وزغ‌ها می‌توانند تا 15 سال در حیات‌وحش زندگی کنند.

وزغ‌های نیشکر در سال 1935 به کوئینزلند آورده شدند تا سوسک‌های نیشکر را کنترل کنند. ولی گسترش شمار این حیوان پیامدهای زیادی برای دیگر گونه‌های جانوری داشت. وزغ‌های نیشکر ماده قادرند در یک فصل تا 30 هزار تخم بگذارند.

این جانوران بومی آمریکای مرکزی و جنوبی هستند، اما توسط انسان‌ها به مناطقی مثل استرالیا هم آورده شده‌اند. بااین‌حال، وزغ نیشکر به‌خاطر آسیب‌های خطرناکی که بر محیط‌زیست این نواحی گذاشته است، از‌جمله بدترین گونه‌های مهاجم در جهان هستند. آن‌ها به‌شدت سمی محسوب می‌شوند و موجب انقراض شماری از حیوانات شکارچی در استرالیا شده‌اند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی