ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ChatGPT
تکنولوژی

با ChatGPT می‌توان بدافزارهایی با قابلیت دورزدن آنتی‌ویروس‌ها ساخت

محققان امنیت سایبری می‌گویند ChatGPT می‌تواند به مجرمان مبتدی اجازه ساخت بدافزارهایی را بدهد که آنتی‌ویروس‌ها آن‌ها را تشخیص نمی‌دهند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰

هوش مصنوعی شگفت‌انگیز ChatGPT هر روز قابلیت‌های جدیدی را از خود به نمایش می‌گذارد. یکی از این قابلیت‌ها که اخیراً توسط کارشناسان شناسایی شده است، امکان تولید بدافزارهایی را فراهم می‌کند که به‌راحتی در سیستم تشخیص داده نمی‌شوند و می‌توانند خود را از آنتی‌ویروس‌ها مخفی کنند.

به گزارش شرکت امنیت سایبری CyberArk، چت‌بات ChatGPT توانایی‌های بالایی در توسعه بدافزارها دارد. این هوش مصنوعی می‌تواند قابلیت‌های پیشرفته‌ای را در اختیار مجرمان سایبری قرار دهد تا به‌راحتی نرم‌افزارهای امنیتی را دور بزنند. این بدافزارها در گروه ویروس‌های چندریختی (پلی‌مورفیک) قرار می‌گیرند.

ویروس‌های چندریختی به‌گونه‌ای طراحی می‌شوند که ظاهر و امضای آن‌ها از طریق روتین‌های جدید به‌دفعات تغییر پیدا می‌کند. به همین خاطر، بسیاری از نرم‌افزارهای امنیتی مثل آنتی‌ویروس‌ها که با کمک امضای برنامه‌های مخرب، آن‌ها را شناسایی می‌کنند، دیگر قادر به انجام این کار نخواهند بود.

بدافزارهای ChatGPT می‌توانند آنتی‌ویروس‌ها را دور بزنند

با وجود اینکه ChatGPT فیلترهایی دارد که باید مانع از تولید بدافزار توسط این هوش مصنوعی شود، اما متخصصان CyberArk توانسته‌اند این موانع را دور بزنند و از این سرویس کد بدافزار بگیرند. به عبارت دیگر، کاربران می‌توانند این چت‌بات را وادار به تولید کدهای مدنظر خود کنند.

محققان می‌گویند با درخواست‌های مکرر از ChatGPT توانسته‌اند کد بدافزارهای خاص را پیدا کنند و بعد از روی این کدها، برنامه‌های پیچیده خود را بسازند. در‌نتیجه، هوش مصنوعی می‌تواند به کمک افرادی بیاید که مهارت زیادی در تولید بدافزار ندارند و در زمینه برنامه‌نویسی تازه‌وارد محسوب می‌شوند.

پیش‌تر در گزارش دیگری از سوی شرکت Check Point Research هم اعلام شده بود که مجرمان سایبری در انجمن‌های گفت‌وگوی زیرزمینی نشان داده‌اند که سعی دارند با کمک ChatGPT ابزارهای سرقت اطلاعات، رمزگذاری و دیگر بدافزارها را بسازند. برخی افراد حتی با کمک این هوش مصنوعی دست به ساخت ابزارهایی مثل مارکت‌پلیس‌ها زده‌اند تا بستر خریدوفروش کالاهای مسروقه و غیرقانونی ازجمله مواد مخدر و سلاح را فراهم کنند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی