ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

BharOS
تکنولوژی

هند سیستم‌عامل BharOS را معرفی کرد؛ مبتنی بر اندروید با تمرکز بر حریم خصوصی

سیستم‌عامل BharOS هند که با تمرکز بر حریم خصوصی ساخته شده است، انشعابی از پروژه متن‌باز اندروید محسوب می‌شود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

مؤسسه فناوری هند به‌تازگی با برگزاری کنفرانسی از یک سیستم عامل موبایل جدید به نام BharOS رونمایی کرده است که انشعابی از پروژه متن‌باز اندروید (AOSP) محسوب می‌شود و بر قابلیت‌های امنیتی و حریم خصوصی تمرکز دارد.

به گفته مؤسسه فناوری Madras هند، سیستم عامل BharOS برای سازمان‌هایی ارائه می‌شود که توجه خاصی به امنیت و حریم خصوصی دارند و با اطلاعات حساس و محرمانه روبه‌رو هستند. این سیستم عامل توسط شرکت JandKops که یک شرکت غیرانتفاعی از زیرمجموعه‌های مؤسسه Madras است، توسعه داده می‌شود.

سیستم عامل BharOS قابلیت‌های مختلفی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. برای مثال، این سیستم عامل هیچ اپلیکیشن پیش‌فرضی ندارد. پس کاربران مجبور نیستند از هیچ برنامه‌ای به‌صورت پیش‌فرض استفاده کنند و درعوض خودشان انتخاب خواهند کرد که برای کارهای مختلف به سراغ چه برنامه‌هایی بروند. این رویکرد به افراد کمک می‌کند تا کنترل بیشتری روی دسترسی برنامه‌ها در موبایل خود داشته باشند و فقط به همان مقدار که در نظر دارند، به این برنامه‌ها دسترسی دهند.

سیستم عامل BharOS امنیت کاربران را مدنظر قرار می‌دهد

BharOS همچنین به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد به‌راحتی اپ‌هایی را نصب کنند که توسط سرویس‌های اپ استور خصوصی (PASS) انتخاب شده‌اند. PASS در اینجا مجموعه‌ای از اپ‌های دستچین‌شده را فراهم می‌کند که به‌لحاظ حریم خصوصی و امنیت برای نیاز کسب‌وکارها تأیید شده‌اند.

این سیستم عامل قرار است آپدیت‌های OTA مخصوص خود را داشته باشد تا امنیت آن حفظ شود. مؤسسه فناوری هند هنوز اعلام نکرده که BharOS مبتنی بر کدام نسخه از هسته اندروید ساخته شده است.

پروفسور «وی. کاماکوتی»، رئیس مؤسسه Madras درباره این پروژه می‌گوید: «سرویس BharOS یک سیستم عامل موبایل است که براساس اعتماد ساخته شده و بر ارائه آزادی، کنترل و انعطاف‌پذیری بیشتر در انتخاب و استفاده از برنامه‌هایی تمرکز دارد که صرفاً نیاز کاربر را برطرف می‌کنند. این سیستم نوآورانه وعده می‌دهد که شیوه تفکر کاربران درباره امنیت و حریم خصوصی گوشی‌های موبایل را متحول کند.»

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی