ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سیارک
علمی

استارتاپ استخراج سیارک AstroForge، فناوری پالایش فلزات خود را امسال در فضا آزمایش می‌کند

این استارتاپ امیدوار است تا بتواند با تجهیزات و قابلیت‌های خود، مواد معدنی موجود در سیارک‌ها را استخراج کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۹

استارتاپ استخراج سیارک AstroForge تلاش دارد تا کاری را انجام دهد که تاکنون هیچ شرکت دیگری قادر به انجام آن نبوده است و به همین منظور، امسال دوبار به فضا خواهد رفت. این استارتاپ قصد دارد تا به مواد معدنی گران‌بها موجود در اعماق فضا دست پیدا کند.

سال گذشته گفته شده بود که AstroForge درحال برنامه‌ریزی برای یک مأموریت نمایشی در سال 2023 است و اکنون این استارتاپ جزئیات بیشتری در مورد مأموریت خود منتشر کرده است. همچنین مأموریت دیگری برای اواخر سال اعلام شده که شرکت را برای رصد به یک سیارک هدف می‌برد.

استارتاپ AstroForge

فرایند استخراج مواد معدنی از سیارک

اولین مأموریت در ماه آوریل با پرتاب اشتراکی Transporter-7 شرکت اسپیس‌ایکس به فضا پرتاب خواهد شد. در این مأموریت از یک ماهواره به نام 6U CubeSat استفاده خواهد شد که توسط شرکت فناوری فضایی OrbAstro توسعه یافته و با مواد شبیه به سیارک بارگیری شده است تا قابلیت‌های پالایش و استخراج AstroForge در فضا آزمایش شود.

در مأموریت دوم، AstroForge به اعماق فضا سفر خواهد کرد تا داده‌های مربوط به سطح سیارکی را جمع‌آوری کند.

«مت گالیچ»، مدیرعامل آن، در مصاحبه‌ای به TechCrunch گفت:

«ما باید راهی پیدا کنیم تا رِگولیت‌های سیارک را خارج و آن را در پالایشگاه خود پردازش کنیم و معتقدیم که این مشکل را برای سیارک موردنظرمان حل کرده‌ایم.»

مواد معدنی سیارک‌ها

او در ادامه توضیح داد که با مشاوران دانشگاهی، ناسا و مؤسسه تحقیقاتی غیرانتفاعی علوم سیاره‌ای همکاری می‌کند تا بتواند امیدوارکننده‌ترین سیارک‌ها برای بهره‌برداری را شناسایی کند. این شرکت همچنین اخیراً مقاله‌ای را با مدرسه معادن کلرادو منتشر کرده است که در آن فلزهای موجود در سیارک‌هایی که می‌توان آن‌ها را استخراج و به‌عنوان کالا در زمین به فروش رساند (یا در فضا استفاده کرد)، ارزیابی شده است.

در این مقاله همچنین اشاره شده که «بافت سطوح سیارکی غنی از فلز باید مورد بررسی قرار گیرد» و گالیچ نیز تأیید کرد که مأموریت دوم آن‌ها مطالعه سطح سیارک هدف با استفاده از تصاویر با وضوح بالا خواهد بود.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی