ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تیک تاک
تکنولوژی

فیلترینگ تیک‌تاک در دانشگاه‌های آمریکا با اعتراض گسترده دانشجویان و اساتید روبه‌رو شد

دامنه فیلترینگ تیک تاک در آمریکا به شماری از دانشگاه‌ها کشیده شده و این تصمیم صدای بسیاری از دانشجویان و اساتید را درآورده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۸:۰۰

دامنه فیلترینگ تیک تاک در آمریکا گسترش پیدا کرده و به بیش از 25 ایالت رسیده است. درنتیجه، برخی دانشگاه‌ها هم استفاده از این اپلیکیشن را در دستگاه‌ها یا شبکه‌های داخلی خود ممنوع کرده‌اند. اما این اتفاق به مذاق بسیاری از اساتید و دانشجویان خوش نیامده و انتقادات زیادی را به‌همراه داشته است.

به گزارش بلومبرگ، تعدادی از مراکز تحصیلات عالی ازجمله دانشگاه آبرن، دانشگاه جورجیا و دانشگاه ایالتی اوکلاهاما اخیراً استفاده از تیک تاک را در دستگاه‌ها و شبکه‌های خود ممنوع کرده‌اند. به‌تازگی دانشگاه آستین تگزاس هم به این جمع ملحق شده است و حالا 52 هزار دانشجوی آن‌ها حداقل در محیط دانشگاه نمی‌توانند به این شبکه اجتماعی دسترسی داشته باشند. همین مسئله نارضایتی‌های گسترده‌ای را در پی داشته است.

«گریس فدرستون»، دانشجوی 22ساله رشته تئاتر دانشگاه آستین تگزاس، می‌گوید خود کاربران باید تصمیم بگیرند که حاضر به پذیرش ریسک فعالیت در این اپلیکیشن هستند یا خیر. او که این مسدودسازی را ناقض آزادی‌های شخصی دانشجویان می‌داند، اضافه می‌کند: «این انتخاب شهروندان ایالات متحده است که بخواهند کاربر تیک تاک باشند و ریسک فعالیت در این پلتفرم را بپذیرند یا نه.»

اساتید دانشگاه‌ها هم به فیلترینگ تیک تاک معترض‌اند

در این میان، حتی برخی از استادان دانشگاه هم به این تصمیم محدودکننده اعتراض کرده‌اند. «کیت بیبردورف»، استادیار شیمی دانشگاه آستین تگزاس که با نام کاربری Kate The Chemist در تیک تاک فعالیت می‌کند و 194 هزار دنبال‌کننده دارد، می‌گوید: «من از تیک تاک به‌عنوان یک ابزار آموزشی استفاده می‌کنم تا علم را سرگرم‌کننده‌تر و دردسترس‌تر کنم. اینکه یک دانشگاه این ابزار را از دست ما خارج کند، به نظرم اتفاق درستی نیست. همین حالا در جامعه حس می‌شود که دارند حقوقمان را از ما می‌گیرند؛ این تصمیم تلاش دیگری برای حرکت در مسیر اشتباه است.»

از سوی دیگر اما افرادی مثل «ریک مک‌الروی»، استراتژیست امنیتی شرکت VMWare می‌گویند نمی‌توان به‌طور کامل از نگرانی‌های امنیتی چشم‌پوشی کرد. او معتقد است حجم عظیم اطلاعاتی که توسط اپ‌هایی مثل تیک تاک گردآوری می‌شوند، می‌توانند توسط دولت‌ها مورد سوءاستفاده قرار بگیرند. تیک‌تاک متعلق به شرکت بایت‌دنس است که آمریکا ادعا می‌کند تحت نفوذ دولت چین قرار دارد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Mohammad Sadegh Manafi
    Mohammad Sadegh Manafi | ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

    مگه آمریکا آزاد نبود. به قول تویتری ها از اینجا تا نیویورک پرانتز :)))))))

  • ARRIIA
    ARRIIA | ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

    یعنی اگه فیلترینگی انجام بشه توسط دولتشون صورت نمیگیره.

مطالب پیشنهادی