ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دانش‌آموزان
تکنولوژی

هوش مصنوعی ChatGPT احتمالاً می‌تواند پایان‌دهنده مشق و تکلیف در مدرسه‌ها باشد

از آنجایی که دانش‌آموزان حالا به‌راحتی می‌توانند تکالیف خود را با هوش مصنوعی ChatGPT انجام دهند، یک مدرسه می‌خواهد تکلیف نوشتن مقاله را کنار بگذارد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰

مدرسه‌ای در لندن احتمالاً دیگر از دانش‌آموزان خود نمی‌خواهد که به‌عنوان تکلیف، مقاله بنویسند؛ چون دانش‌آموزان به‌راحتی می‌توانند نوشتن این مقالات را به ChatGPT محول کنند. این ابزار هوش مصنوعی که حالا به شهرت جهانی رسیده، با قابلیت‌های مختلف خود درحال ایجاد تحول در بخش‌های مختلف دنیاست.

به گزارش خبرگزاری The Times، هوش مصنوعی ChatGPT مقاله‌ای را برای یکی از تکالیف مدرسه Alleyn در جنوب‌ شرق لندن تولید کرده بود که موفق به کسب نمره A-star، یعنی بالاترین نمره ممکن در مدارس بریتانیا شد. حالا این مدرسه در نظر دارد که دیگر به‌عنوان تکلیف از دانش‌آموزان درخواست نوشتن مقاله نکند؛ چرا که دانش‌آموزان به‌راحتی می‌توانند در انجام این تکالیف تقلب کنند.

با وجود هوش مصنوعی ChatGPT، تکالیف دیگر محلی از اِعراب ندارند

«جین لونون»، مدیر مدرسه Alleyn می‌گوید: «درحال‌حاضر دانش‌آموزان اغلب از طریق مقالاتی ارزیابی می‌شوند که براساس آنچه از درس‌ها آموخته‌اند، باید آن‌ها را به‌عنوان تکلیف بنویسند.» او مدعی است که اگر بچه‌ها بتوانند با یک ابزار این مقاله‌ها را بنویسند، واضح است که باید این شکل از تکالیف را کنار گذاشت.

لونون می‌گوید این هوش مصنوعی نه‌تنها نگرانی‌هایی را در زمینه فراگیری دروس توسط دانش‌آموزان به‌وجود آورده است، بلکه مانع از این خواهد شد که دانش‌آموزان از اشتباهات خود درس بگیرند. او ادامه می‌دهد: «مدرسه جایی است که می‌آموزیم باید چه کار کنیم و چگونه کارها را انجام دهیم. به‌علاوه، در مدرسه یاد می‌گیریم که چه کارهایی را نباید انجام دهیم و چه کارهایی اشتباه است. همه ما می‌دانیم که آموختن از شکست چقدر اهمیت دارد.»

چت‌بات ChatGPT از زمان عرضه عمومی دستاوردهای مختلفی داشته است. این هوش مصنوعی افزون بر کمک به دانش‌آموزان و دانشجویان در انجام تکالیف، در نوشتن مقالات علمی هم ایفای نقش کرده و البته واکنش منفی ژورنال‌های معتبر را به‌دنبال داشته است. ازاین‌رو، محققان دانشگاه استنفورد ابزاری به نام DetectGPT را ساخته‌اند که می‌تواند استفاده از هوش مصنوعی برای نوشتن مقالات را شناسایی کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • mamaddargahy
    mamaddargahy | ۱۵ بهمن ۱۴۰۱

    عالی

  • UCparsa
    UCparsa | ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

    کسی موفق شده توی سایتش اکانت بسازه؟ چجوری میشه ساخت؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

    • صابر
      صابر | ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

      اره

مطالب پیشنهادی