ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ارتباط ماهواره‌ای کوالکام
تکنولوژی

تمام تراشه‌های اسنپدراگون و مودم‌های 5G آینده کوالکام از ارتباط ماهواره‌ای پشتیبانی خواهند کرد

کوالکام می‌گوید نسل بعدی تمام تراشه‌های اسنپدراگون، از سری 4 گرفته تا 8، از ارتباط ماهواره‌ای اسنپدراگون Satellite پشتیبانی خواهند کرد.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

کوالکام چند وقت پیش از فناوری ارتباط ماهواره‌ای اسنپدراگون Satellite رونمایی کرد و حالا این کمپانی در کنگره جهانی موبایل اعلام کرده است که این فناوری به تمام تراشه‌های آینده اسنپدراگون و مودم 5G این شرکت اضافه می‌شود.

به گفته کوالکام، نسل بعدی گوشی‌های برندهای مختلف ازجمله موتورولا، ناتینگ، آنر، اوپو، ویوو و شیائومی از ارتباط دوطرفه ماهواره‌ای پشتیبانی خواهند کرد. همچنین تمام تراشه‌های آن، از اسنپدراگون سری 8 گرفته تا سری 4، قادر به پشتیبانی از اسنپدراگون Satellite خواهند بود.

ارتباط ماهواره‌ای اسنپدراگون

ارتباط ماهواره‌ای در گوشی‌های اندرویدی با تراشه‌های اسنپدراگون

با توجه به استراتژی کوالکام، تمام گوشی‌های اندرویدی، از میان‌رده گرفته تا پرچمدار، قادر به پشتیبانی از ارتباط ماهواره‌ای دوطرفه برای ارسال پیام خواهند بود. همچنین این فناوری درون سیستم‌های مودم 5G RF هم قرار می‌گیرد.

کوالکام تنها شرکتی نیست که روی ارتباط ماهواره‌ای کار می‌کند. مدیاتک و سامسونگ هم می‌خواهند ارتباط ماهواره‌ای را برای کاربران ممکن کنند، بااین‌حال کوالکام در بازارهای اصلی سهم بیشتری نسبت به شرکت‌های دیگر دارد و اکثر گوشی‌های پرچمدار و بالارده اندرویدی به چیپ‌های آن مجهز شده‌اند. البته نباید اپل و سری آیفون 14 را هم فراموش کنیم؛ محصولاتی که باعث به‌وجودآمدن این ترند در بازار شدند.

درنهایت انتظار می‌رود از سال آینده میلادی اکثر گوشی‌های اندرویدی از ارتباط ماهواره‌ای برای ارسال پیام پشتیبانی کنند. علاوه‌براین، اسپیس‌ایکس هم می‌خواهد استارلینک را به گوشی‌های هوشمند بیاورد؛ بنابراین احتمالاً تا پایان دهه جاری میلادی، اینترنت ماهواره‌ای در اختیار کاربران در کشورهای پیشرفته قرار می‌گیرد و علاوه بر ارسال پیام، می‌توان استفاده عادی هم از آن داشت.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • سید علی
    سید علی | ۹ اسفند ۱۴۰۱

    مسئولین چ خواهند کرد ؟ گوشی هارا جمع آوری میکنند ؟ 🤣🤣

  • peyman17
    peyman17 | ۸ اسفند ۱۴۰۱

    پیش‌بینی خیلی محتاطانه ای کردید تا پایان دهه در کشور های پیشرفته
    ولی بنظر من خبلی زودتر شاید تا سال ۲۰۲۵ فراگیر بشه

مطالب پیشنهادی