ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ربات معلم
تکنولوژی

امارات معلم‌های هوش مصنوعی مبتنی بر مدل زبانی GPT را وارد کلاس‌های درس می‌کند

امارات با پذیرش فناوری‌های نوین قصد دارد ربات‌های معلمی را که مبتنی بر مدل زبانی GPT آموزش داده می‌شوند، به کلاس‌های درس بیاورد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰

به‌نظر می‌رسد که نگرانی بسیاری از مردم درباره هوش مصنوعی چندان هم دور از ذهن نبوده است. وزارت آموزش امارات متحده عربی اعلام کرده است که معلم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی به‌زودی به کلاس‌های درس این کشور وارد خواهند شد.

«احمد الفلاسی»، وزیر آموزش و پروش امارات، در «اجلاس آموزش الف» در موزه آینده دبی اعلام کرد که این وزارتخانه متعهد به حرکت به‌سمت فناوری‌های نوین است و تلاش خواهد کرد تا مربیانی را براساس فناوری GPT آموزش دهد و وارد کلاس‌های درس کند. به باور او، این تغییر می‌تواند نظام تحصیلی امارات را ارتقا دهد. بااین‌حال، الفلاسی تأکید کرده است که معلمان همچنان به‌عنوان بخش جدایی‌ناپذیر آموزش باقی خواهند ماند:

«ما در وزارت آموزش و پرورش متعهد به پذیرش فناوری‌های پیشرو هستیم و با شرکای خود برای توسعه معلم‌های هوش مصنوعی مبتنی بر GPT و تکامل فناوری آموزشی برای ارتقای سیستم آموزشی در امارات همکاری می‌کنیم.»

الفلاسی می‌گوید: «با افزایش شتاب پیشرفت در حوزه علم و فناوری‌های آموزشی در سراسر جهان، روش‌های سنتی تدریس تغییر پیدا کرده‌اند و ابزارهای نوین از طریق شیوه‌های تعاملی به این فضا تحول بخشیده‌اند.» وزیر آموزش امارات می‌گوید آن‌ها می‌خواهند از فناوری‌های هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت آموزش و یادگیری استفاده کنند و هدفشان کنارگذاشتن معلمان نیست.

وزیر آموزش امارات

امارات به استقبال فناوری هوش مصنوعی می‌رود

در شرایطی که برخی معلمان و مراکز آموزشی (ازجمله در نیویورک آمریکا) استفاده از هوش مصنوعی زایا در کلاس‌های درس را ممنوع کرده‌اند، امارات تصمیم به پذیرش این فناوری گرفته است. الفلاسی می‌گوید: «این فناوری باعث می‌شود معلمان، دانشگاهیان و مدرسان در سراسر دنیا نه‌فقط شیوه آموزش، بلکه شیوه‌های ارزیابی خود را دوباره بررسی کنند.»

امارات قرار است سیاست‌های جدیدی را تدوین کند تا معلمان و دانشگاهیان بدانند که چطور می‌توانند بهترین استفاده را از مدل‌های زبانی بزرگ داشته باشند. این کشور اولین‌بار در زمان همه‌گیری کرونا متوجه پتانسیل‌های فناوری در بخش آموزش شد.

الفلاسی می‌گوید: «همه ما تجربه دوره کرونا را داریم و متوجه شده‌ایم که فناوری در حوزه آموزش چقدر مهم است. منتها به‌جای اینکه به فناوری به‌عنوان ابزاری برای غلبه بر بحران نگاه کنیم، باید آن را به‌عنوان ابزاری برای کمک به تحول شیوه‌های آموزش در نظر بگیریم.»

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • rayacoder
    rayacoder | ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

    در شمال خلیج فارس هم کشوری وجود دارد که سران آن آموزش و دسترسی به منابع جهانی با کیفیت را از نسل حاضر و آینده سلب کرده و در حال ساخت کشوری چون کره شمالی هستند !

    • rahimi amirhossein
      rahimi amirhossein | ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

      در شمال خلیج فارس ملتی وجود دارد که هر چی می زنند توی سرشون جیگشون در نمیاد و به راحتی گول می خورند.

مطالب پیشنهادی