ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوشی‌های هوشمند
تکنولوژی

پژوهشی جدید: قیمت گوشی‌های هوشمند در بازار جهانی به‌زودی افزایش می‌یابد

آمارها نشان می‌دهند که علاقه به میان‌رده‌ها و پایین‌رده‌ها کاهش پیدا کرده است و همین مسئله شرکت‌ها را ترغیب به افزایش قیمت محصولات خود می‌کند.

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۱ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۰

آخرین داده‌ها و بررسی‌های آماری نشان می‌دهند که علاقه مشتریان به محصولات پرچمدار درحال گسترش است و میل به خرید سایر رده‌های گوشی‌های هوشمند کاهش پیدا کرده است. همین موضوع باعث شده تا شرکت‌های تولیدکننده تمرکز بیشتری روی محصولات پیشرفته‌تر داشته باشند که درنهایت به افزایش قیمت نهایی محصولات منتهی خواهد شد.

چرا گوشی‌های هوشمند پیوسته گران‌تر می‌شوند؟

در هفته‌های گذشته شایعاتی پیرامون سری آیفون ۱۵ منتشر شد که حاکی از گران‌ترشدن نسخه پرو این محصول بود. درصورت واقعیت داشتن این مسئله، برای اولین‌بار از زمان معرفی آیفون X شاهد افزایش قیمت سری پرو محصولات اپل خواهیم بود و احتمالاً سایر تولیدکنندگان، ازجمله برندهای اندرویدی هم از این رویه پیروی خواهند کرد.

گوشی‌های هوشمند

اکنون گزارش‌ جدیدی نشان می‌دهد که گران‌ترشدن گوشی‌های هوشمند بیشتر از گذشته به واقعیت نزدیک شده است. بررسی‌های مؤسسه Counterpoint Research نشان داده که با وجود افت سالانه ۱۲ درصدی فروش گوشی‌های هوشمند، تقاضا برای محصولات پرمیوم ۱ درصد در هر سال افزایش پیدا کرده است. همچنین دستگاه‌های گران‌قیمت برای اولین‌بار توانسته‌اند ۵۵ درصد از سهم بازار جهانی را به خود اختصاص دهند. به بیانی دیگر، می‌توان گفت که شرکت‌های سازنده موبایل محصولات میان‌رده و پایین‌رده کمتری به فروش رسانده‌اند، اما دستگاه‌های با برچسب قیمت ۱۰۰۰ دلار یا بیشتر، فروش بیشتری را تجربه کرده‌اند و درآمد بیشتری برای آن‌ها به‌همراه داشته‌اند.

با بررسی میزان فروش گوشی‌های پرمیوم از سال ۲۰۱۶ به‌بعد متوجه می‌شویم که میزان تقاضا برای آن‌ها همواره ثابت یا افزایشی بوده و هیچ‌گاه در این سال‌ها روند نزولی به خود ندیده است. این روند تنها در کشورهای توسعه‌یافته دیده نمی‌شود و شهروندان کشورهای درحال‌توسعه هم علاقه بیشتری به خرید محصولات گران‌قیمت‌تر از خود نشان داده‌اند. درنهایت موارد گفته‌شده باعث می‌شود تا سازندگان هزینه بیشتری را برای تحقیق و توسعه پرچمداران خود صرف کنند و به‌دلیل اطمینان از تقاضای بالا، اقدام به افزایش برچسب قیمت نهایی برای مشتریان کنند. 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی