ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

حالت مطالعه کروم
نرم افزار و اپلیکیشن

حالت مطالعه به نسخه دسکتاپ مرورگر گوگل کروم می‌آید

به‌روزرسانی جدید مرورگر گوگل شامل حالت مطالعه می‌شود که برای افزایش تمرکز و کمک به افراد دچار خوانش‌پریشی کاربرد دارد.

امیر امام جمعه
نوشته شده توسط امیر امام جمعه | ۹ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰

گوگل مشغول انتشار به‌روزرسانی جدیدی برای مرورگر خود است که در آن حالت مطالعه به کروم دسکتاپ و کروم اواس خواهد آمد. این ویژگی در سال گذشته برای نسخه اندروید مرورگر گوگل عرضه شده بود و اکنون نوبت به حضور آن در کامپیوترها و لپ‌تاپ‌ها رسیده است.

حالت مطالعه گوگل کروم چگونه است؟

کاربران به‌لطف ویژگی جدید مرورگر گوگل می‌توانند ستونی مجزا از محتوای صفحات وب را در قالب یک پنل جانبی مشاهده کنند. گفته می‌شود که این قابلیت برای دانش‌آموزانی که مبتلا به بیش‌فعالی (ADHD) و خوانش‌پریشی هستند، مفید خواهد بود. برای دسترسی به آن می‌توان از منوی کشویی قرار‌گرفته در گوشه بالایی صفحه استفاده کرد که پذیرای آیکون بوک‌مارک‌ها و لیست مطالعه است.

حالت مطالعه کروم

در حالت مطالعه کروم، المان‌های گرافیکی مثل تصاویر و ویدیوها از محتوا حذف می‌شوند تا کاربر تمرکز بیشتری روی متن داشته باشد. همچنین امکان شخصی‌سازی مواردی مثل فونت متن، اندازه حروف، چینش کلمات، فاصله و رنگ آن‌ها نیز وجود خواهد داشت. شایان ذکر است که برای دسترسی به قابلیت گفته‌شده، باید مرورگر یا سیستم‌عامل کروم اواس را به نسخه M114 یا جدیدتر آپدیت کنید.

از دیگر امکانات جدید معرفی‌شده توسط گوگل می‌توان به تشخیص خودکار بلندکردن دست در سرویس گوگل میت اشاره کرد که مبتنی بر هوش مصنوعی است، اما در ماه‌های آتی به‌صورت عمومی قابل استفاده خواهد بود. گوگل در نظر دارد به‌زودی امکانی را هم برای مدیریت و کنترل هم‌زمان فایل‌ها توسط دو ارائه‌دهنده در اختیار کاربران قرار دهد.

حالت مطالعه کروم

سرویس Classroom هم ویژگی جدیدی برای ارائه سؤالات تعاملی به‌همراه خواهد داشت که حین پخش ویدیوهای یوتوب از دانش‌آموزان پرسیده می‌شود؛ اما تنها برای زبان‌های محدودی مثل انگلیسی، اسپانیایی و ژاپنی در دسترس خواهد بود.

گوگل اعلام کرده است که امکاناتی را هم برای تبدیل محتوای آموزشی به تکالیف تعاملی و شخصی‌سازی‌شده توسط هوش مصنوعی در دسترس معلمان می‌گذارد. این ویژگی تنها برای زبان انگلیسی در نظر گرفته شده است و دسترسی به آن از هفته‌های آینده آغاز خواهد شد. سرویس Screencast نیز که برای ضبط و به‌اشتراک‌گذاری جلسات آموزشی کاربرد دارد، به قابلیت‌های جدیدی مجهز شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی