وزیر ارتباطات: ایجاد گروه مشترک بین کاربران پیامرسانهای مختلف امکانپذیر میشود
به گفته زارعپور در فازهای بعد امکان تشکیل گروه مشترک و برقراری تماس صوتی و تصویری بین پیامرسانها فراهم خواهد شد.
وزیر ارتباطات با اشاره به امکان ارسال پیام بین چهار پیامرسان بومی، گفت در آیندهای نزدیک امکان تشکیل گروه مشترک و برقرای تماس صوتی و تصویری بین پیامرسانهای مختلف فراهم خواهد شد. زارعپور استقبال از این امکان را خوب توصیف کرد و اظهار داشت طی دو روز اخیر، چند صد هزار نفر این امکان را فعال کردهاند.
وعده اتصال پیامرسانهای بومی پس از چند ماه تأخیر، دوم اردیبهشتماه سال 1402 ممکن شد و پیامرسانهای بله، ایتا، گپ و آیگپ به یکدیگر متصل شدند.
امروز در وزارت ارتباطات بهصورت رسمی از این اتصال رونمایی خواهد شد. «عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه این رویداد و در گفتوگو با شبکه خبر گفت:
«یکی از مأموریتهایی که وزارت ارتباطات مخصوصاً دریک سال گذشته دنبال میکند، حمایت از پیامرسانها و شبکههای اجتماعی ایرانی است تا بتوانند خدمات باکیفیتی را برای مردم ارائه کنند و روزبهروز بر تنوع و کیفیت این خدمات افزوده شود. یکی از این خدماتی که امروز بهشکل رسمی رونمایی میشود، قابلیت اتصال متقابل است. امکان ارسال پیام بین چهار پیامرسان در نسخههای جدیدشان فراهم شده و حتماً کاربران باید نسخههای جدید را نصب کنند.»
وی با تأکید بر اینکه برای ارتباط با کاربران سایر پلتفرمها بایستی گزینه ارتباط با سایر پیامرسانها را از بخش تنظیمات فعال کرد، گفت: «این امکان با استقبال خوبی روبهرو شده است و طی یکیدو روز اخیر چند صد هزار نفر آن را فعال کردهاند.»
زارعپور با بیان اینکه در فاز اول ارسال پیام متنی، استیکر و فایل پیشبینی شده است، اظهار داشت در قدم بعدی امکان تشکیل گروه مشترک و در ادامه قابلیت تماس صوتی و تصویری بین پیامرسانهای مختلف فراهم خواهد شد.
او همچنین اعلام کرد سازمان فناوری اطلاعات مرکزی را راهاندازی کرده است که بهشکل دائمی پاسخگوی کاربران درباره پیامرسانها هستند. برای این منظور شماره تلفن 1649 در نظر گرفته شده است و افراد از سراسر کشور میتوانند تماس برقرار کنند. همچنین پشتیبانی پیامرسانها هم پاسخگوی سؤالات کاربران خواهند بود.
وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد این قابلیت سهولت بیشتر برای استفاده از پیامرسانهای بومی را برای مردم به ارمغان آورد.
زارعپور با بیان اینکه پیامرسانهای بومی بهغیراز پیامرسانی، امکانات دیگری هم دارند، اظهار داشت در این راستا به سلیقه هموطنان احترام گذاشتهاند تا هر کس هر پیامرسانی که دوست دارد، نصب و نیاز خود را برطرف کند و با سایر پیامرسانها نیز ارتباط برقرار نماید.
وزیر ارتباطات درحالی از احترام به سلیقه هموطنان سخن میگوید که پلتفرمهای محبوبی همچون اینستاگرام، تلگرام و واتساپ در ایران فیلتر هستند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من با این زورافزارهای ضعیف و ناکارامد مخالفم ولی باید بگم چیزی که دارید به سمتش میرید یعنی یک پیام رسان در قالب چند برنامه ! اگر قرار باشه همه اونها با هم اشتراکات مهمی داشته باشند دیگه جایی برای خلاقیت و امکانات منحصر به فرد هر پیامرسان باقی نخواهد ماند و این خودش باعث درجا زدن میشه و هر تغییری رو منوط به هماهنگی و همکاری بقیه پیامرسانها میکنه که پروسهای وقت گیر و طولانی خواهد بود !