ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مایکروسافت اکتیویژن بلیزارد
مالی و سرمایه گذاری

مخالفت بریتانیا با معامله اکتیویژن بلیزارد؛ مایکروسافت به در بسته خورد!

رگولاتور ضدانحصار بریتانیا اعلام کرد که اجازه نخواهد داد تا معامله خرید اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت به سرانجام برسد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۷

بریتانیا جلوی تکمیل‌شدن معامله 69 میلیارد دلاری مایکروسافت برای خرید اکتیویژن بلیزارد، شرکت سازنده بازی محبوب Call of Duty را خواهد گرفت. رگولاتور ضدانحصار این کشور نگران است که این معامله به رقابت در حوزه گیمینگ ابری آسیب وارد کند.

به گزارش رویترز، سازمان رقابت و بازار بریتانیا (CMA)، رگولاتور مقابله با انحصارطلبی در این کشور امروز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تعهدات مایکروسافت مبنی بر همکاری با پلتفرم‌های گیمینگ ابری به‌منظور ایجاد دسترسی به فرنچایز چندمیلیارد دلاری Call of Duty برای رفع نگرانی‌ها کافی نیست. CMA می‌گوید این معامله می‌تواند آینده صنعت درحال رشد گیمینگ ابری را تحت‌الشعاع قرار دهد و منجر به کاهش نوآوری و کاهش انتخاب برای گیمرهای بریتانیایی شود.

این سازمان با اشاره به سهم 60 تا 70 درصدی غول ردموندی در بازار گیمینگ ابری ادامه می‌دهد: «مایکروسافت جایگاه قدرتمندی در دنیای سرویس‌های گیمینگ ابری دارد و شواهد در دسترس CMA نشان داده است که انحصاری‌کردن بازی‌های اکتیویژن برای سرویس گیمینگ ابری مایکروسافت از نظر تجاری برای آن‌ها پرمنفعت خواهد بود.»

مایکروسافت همچنان به‌دنبال خرید اکتیویژن بلیزارد خواهد بود

مایکروسافت در واکنش به این خبر در بیانیه‌ای مدعی شد که همچنان به تکمیل این معامله پایبند می‌ماند و برای لغو این حکم درخواست تجدیدنظر خواهد کرد. اکتیویژن هم اعلام کرده است که به همکاری با مایکروسافت ادامه می‌دهد تا این رأی را تغییر دهد.

این اطلاعیه در شرایطی منتشر شده است که CMA در ماه گذشته میلادی گفته بود نگرانی‌ها مبنی بر تأثیر این قرارداد بر بازار کنسول‌های گیمینگ که سونی بر آن حکم‌فرمایی می‌کند، برطرف شده است.

بااین‌حال، بازار سرویس‌های استریم ابری همچنان یکی از موانع پیش روی این قرارداد بود. مایکروسافت سعی داشت با امضای قرارداد با شرکت‌های مالک سرویس‌های گیمینگ ابری ازجمله انویدیا، Valve و Boosteroid این نگرانی‌ها را برطرف سازد. این شرکت حتی به سونی پیشنهاد قراردادی 10 ساله برای دسترسی به فرنچایز Call of Duty را داده بود، اما به‌نظر می‌رسد که این تلاش‌ها بی‌فرجام بوده است.

اتحادیه اروپا قرار است 22 مه (1 خردادماه) درباره معامله مایکروسافت و اکتیویژن بلیزارد تصمیم‌گیری کند. کمیسیون تجارت فدرال آمریکا هم به‌دنبال مسدودسازی این قرارداد است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی