ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزیر ارتباطات: 90 درصد تعاملات پیام رسانیِ کاربران ایرانی در داخل کشور صورت می‌گیرد

زارع‌پور معتقد است زمانی که یک پیام‌رسان خارجی محدود می‌شود، باید زمینه جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را فراهم کرد.

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶

وزیر ارتباطات امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در خصوص مشکل ارتباط کاربران ایرانی با کاربران خارجی گفت : «برای ارتباطات کاربران ایرانی با کاربران خارجی، چندین پیام‌رسان و سکوی ارتباط تصویری خارجی همچون اسکایپ، ایمو، آی مسیج، فیس تایم، دیسکورد و ... بدون هیچ محدودیتی در حال فعالیت هستند. وی همچنین افزود بیش از 90 درصد تعاملات پیام رسانیِ کاربران ایرانی با یکدیگر است و در داخل کشور صورت می‌گیرد و پیام رسانهای داخلی هم به بلوغ کافی برای خدمت رسانی به همه مردم رسیده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو و به نقل از ایرنا، «عیسی زارع‌پور» در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه نیاز کشور برای برقراری ارتباط با خارج از کشور حداکثر ده درصد است، اظهار داشت 90 درصد نیاز کشور داخلی است:

«پلتفرم‌های داخلی اکنون توانایی میزبانی از مردم را دارند. پیام‌رسان‌های داخلی از بلوغ قابل‌قبولی برخوردار هستند و حدود 40 میلیون کاربر در این پیام‌رسان‌ها فعالیت می‌کنند و روزبه‌روز کیفیت آن‌ها بیشتر می‌شود.»

او همچنین درباره رفع فیلتر پیام‌رسان‌های خارجی اظهار داشت: «وزارت ارتباطات موظف به فراهم‌کردن ابزارهای لازم برای تسهیل ارتباطات مردم است و زمانی که یک پیام‌رسان خارجی با محدودیت مواجه شود، باید زمینه جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را فراهم کرد.»

زارع‌پور همچنین تأکید کرد ده‌ها پلتفرم خارجی برای ارتباط با خارج از کشور نظیر imessage ،FaceTime ،Imo ،Discord و دیگر پیام‌رسان‌های خارجی برای ارتباط با خارج از کشور وجود دارند که فیلتر نیستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مشکلات اینترنتی در استان‌هایی نظیر سیستان و‌ بلوچستان هم گفت: «در بین چند هزار روستای استان سیستان و بلوچستان، فقط در 14 روستا به‌دلیل بروز مشکل در خط انتقال، اشکالاتی ایجاد شد که تا روز گذشته مشکل 10 روستا حل شد و در روزهای آینده مشکل چهار روستای باقی‌مانده هم حل خواهد شد.»

بنابر اعلام رئیس سابق شرکت ارتباطات زیرساخت، در اسفندماه سال 1400 تنها 20 درصد ترافیک اینترنت به محتوای بومی اختصاص داشت و ترافیک خارجی اینترنت نیز سهم 80 درصدی داشت. اگرچه این آمار با فیلتر اینستاگرام و واتس‌اپ دستخوش تغییر شده است، اما فیلترینگ به‌معنای عدم نیاز مردم به ارتباطات خارج از کشور نیست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • Nnb
    Nnb | ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

    من جز کسایی ام که از ipایران استفاده نمیکنم

  • کاوشگر فضایی
    کاوشگر فضایی | ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲

    چطوری به این کشف شگفت انگیز رسیدی ؟

مطالب پیشنهادی