امویام X22 پرو دندهای با موتور فاقد توربو در راه بازار
یکی از محصولات جدید و خوشفروش مدیران خودرو، امویام X22 پرو است که از سال 1400 وارد بازار ایران شده.
یکی از محصولات جدید و خوشفروش مدیران خودرو، ام وی ام X22 پرو است که از سال 1400 وارد بازار ایران شد. این خودرو درحقیقت نسل دوم ام وی ام ایکس 22 بهحساب میآید که با طراحی متفاوت و مشخصات فنی جدید به بازار عرضه شده است. حال مدتی پس از عرضه نسخه اتوماتیک، مدیران خودرو تصمیم دارد تا ام وی ام X22 پرو دندهای را نیز به بازار عرضه کند. این خودرو در طرح دوم عرضه یکپارچه خودرو نیز حضور دارد.
طراحی ظاهری، بدون تغییر
ظاهر ام وی ام X22 پرو دندهای در مقایسه با نسخه اتوماتیک، بدون تغییر باقی مانده است. طراحی این خودرو در جلو شباهت بسیاری به هیوندای کونا دارد. اما در بخش طراحی جانبی و عقب، همچنان همان طرح آشنای نسل اول ایکس 22 را میبینیم.
خوشبختانه در نمای داخلی، تغییرات ام وی ام X22 پرو چشمگیر هستند. کابین این خودرو بهطور کلی متحول شده است و به ام وی ام X55 پرو یا آریزو 6 شباهت دارد. فرمان دیکات افزودنی جدید و دلچسب به کابین این خودرو است؛ هرچند امکانات بیشتری را در هاچبک کراس مدیران خودرو خواهیم دید.
قوای فنی امویام X22 پرو دندهای، تفاوت اصلی
نسخه اتوماتیک ام وی ام X22 پرو از ترکیب پیشرانه یک لیتری توربوشارژر سه سیلندر بههمراه گیربکس اتوماتیک CVT بهره میبرد. بااینحال، در نسخه دندهای مشخصات فنی متفاوتی را خواهیم دید. زیر کاپوت نسخه دندهای همان موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی وجود دارد که در نسل اول ام وی ام ایکس 22 نیز حضور داشت. این پیشرانه در ام وی ام 315 و چری آریزو 5 دندهای نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
خوشبختانه این پیشرانه در ام وی ام X22 Pro دندهای بهبود یافته و راندمان بالاتری دارد. حداکثر خروجی موتور 1.5 لیتری در نسخه پرو دندهای، 116 اسببخار قدرت و 143 نیوتنمتر گشتاور است. این ارقام از نظر راندمان شباهت بسیاری با راندمان خروجی موتور یک لیتری توربوشارژر نسخه اتوماتیک دارند؛ بنابراین ام وی ام X22 پرو دندهای راندمان مشابه را با پیچیدگی کمتر و البته قیمت پایینتر در اختیار مالک قرار میدهد.
گیربکس پنجسرعته دستی وظیفه انتقال قدرت به چرخهای جلو را بر عهده دارد. همانگونه که انتظار داریم، این خودرو تکدیفرانسیل است و قابلیت آفرود ندارد. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز هنوز اعلام نشده است، اما انتظار داریم رکورد مصرف سوخت آن همانند ایکس 22 معمولی باشد. باک این خودرو نیز همچنان 50 لیتر ظرفیت دارد.
بهبود امکانات و آپشنها
قیمت ام وی ام X22 پرو دندهای در مقایسه با نسل اول آن، حدود 10 درصد بیشتر است. دراِزای پرداخت این وجه بیشتر، امکانات رفاهی و ایمنی بیشتری را نیز بهدست خواهید آورد. شاخصترین آپشن ایمنی اضافهشده به نسخه دندهای ام وی ام X22 Pro، کنترل سرعت در سرازیری است که سرعت این خودرو را هنگام عبور از شیبهای خطرناک حفظ میکند.
درزمینه تجهیزات رفاهی بهبودهای چشمگیری مشاهده میشود. فرمان این خودرو به نوع برقی تغییر یافته و نمایشگر سیستم صوتی نیز بزرگتر است. سیستم تهویه ام وی ام X22 Pro دندهای نیز از نوع برقی است و فیلتر تصفیه هوا دارد که وجود آن در شهرهای بزرگ و آلوده ایران ضروری است. گرمکن صندلیهای جلو نیز آپشن جذاب دیگری است که آن را در نسخه دندهای ام وی ام X22 Pro خواهیم دید.
ام وی ام X22 پرو دندهای از نظر ایمنی خودروی مجهزی محسوب میشود. این کراساوور ریزنقش به دو کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری و کنترل ایستایی در سربالایی مجهز است. ترمزهای دیسکی در چهار چرخ بههمراه سیستم ترمز ضدقفل و توزیع نیروی ترمز نیز وظیفه متوقفساختن این خودرو را بر عهده دارند.
رقبای ام وی ام X22 Pro دندهای چه خودروهایی هستند؟
ام وی ام X22 Pro در دو نسخه دندهای و اتوماتیک، رقبای چندانی را پیش روی خود نمیبیند. شرایط بازار ایران نسبت به دهه 1390 تغییر کرده است و هاچبک کراسهای بسیاری در بازار حضور ندارند. بنابراین جدیترین رقیب ام وی ام X22 پرو دندهای در بازار ایران، پژو 207 دندهای خواهد بود. همچنین میتوان از سایپا اطلس نیز بهعنوان رقیب دیگر محصول مدیران خودرو یاد کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.