ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جنسن هوانگ
مالی و سرمایه گذاری

انویدیا هزینه‌های محافظت از مدیرعامل خود را 756 درصد افزایش داده است

انویدیا در گزارشی مالی جدید خود گفته که در سال مالی گذشته حدود 1 میلیون دلار برای محافظت از جنسن هوانگ هزینه کرده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۸:۰۰

شرکت تراشه‌سازی انویدیا اخیراً گزارش مالی جدید خود را منتشر کرده و در میان تمام اعداد و ارقام حاضر می‌توان یک مورد عجیب را هم مشاهده کرد. این شرکت در سال مالی گذشته 756 درصد بیشتر از قبل برای محافظت از «جنسن هوانگ»، مدیرعامل خود، هزینه صرف کرده است.

انویدیا هم مانند همه شرکت‌های بزرگ در یک سال اخیر شرایط پرافت‌وخیزی را در بازار سهام و بازار مصرفی تجربه کرده. گزارش مالی این شرکت نشان می‌دهد که مجموع دریافتی آقای هوانگ در سال مالی اخیر کمتر شده است، اما انویدیا هزینه محافظت از او را افزایش داده و حدود 1 میلیون دلار در این زمینه پول خرج کرده است.

هزینه هنگفت محافظت از مدیرعامل انویدیا چه توجیهی دارد؟

این کمپانی درباره این افزایش هزینه می‌گوید: «ما از افراد مجاز خواسته‌ایم تا همیشه در محل اقامت آقای هوانگ حاضر باشند و او را با یک راننده محافظ در خودرویی که توسط انویدیا اجاره شده یا خودرویی که به تأیید این شرکت رسیده است، به محل کار، خانه یا ملاقات‌های کاری ببرند. ما همچنین ارزیابی‌هایی را از طریق اشخاص ثالث انجام می‌دهیم تا درمجموع به نیازهای امنیتی آقای هوانگ آگاه شویم و آن‌ها را برطرف کنیم.»

این شرکت می‌گوید با این کار اطمینان می‌یابد که مدیرعامل آن‌ها می‌تواند تمام تمرکز خود را روی امور کاری و منافع انویدیا بگذارد.

این شرکت اگرچه در سال گذشته به‌خاطر افت شاخص‌های اقتصادی با کاهش فروش محصولات مصرفی روبه‌رو شد و افت بالای رمزارزها هم استقبال از پردازشگرهای آن‌ها را پایین آورد، اما در انتهای سال، با داغ‌ترشدن وضعیت بازار هوش مصنوعی، نقش تراشه‌های این شرکت در بازار دوباره اهمیت پیدا کرد.

محصولات انویدیا حالا مهم‌ترین سخت‌افزارهایی هستند که مدل‌های هوش مصنوعی با آن‌ها آموزش داده می‌شوند. درنتیجه تقریباً کل بازار متکی به این شرکت شده و این اتفاق درآمد بزرگی را برای این غول طراحی تراشه فراهم کرده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی