ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کوین
تکنولوژی

مدیرعامل OpenAI برای پروژه جنجالی Worldcoin صد میلیون دلار سرمایه جذب می‌کند

استارتاپ ورلدکوین (Worldcoin) که توسط «سم آلتمن» راه‌اندازی شده است، در‌اِزای اسکن چشم، به کاربران به‌طور رایگان رمزارز می‌دهد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰

استارتاپ کریپتویی ورلدکوین (Worldcoin) که توسط «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، راه‌اندازی شده، به‌دنبال جذب سرمایه ۱۰۰ میلیون دلاری است. Worldcoin توکنی مبتنی بر اتریوم است که نوعی پروژه ابتکاری محسوب می‌شود که به توسعه بازار رمزارزها کمک می‌‌کند.

این پروژه که با حمایت مالی شرکت‌هایی مانند کوین‌بیس، بلاکچین و چند شرکت دیگر کار خود را آغاز کرد، در ابتدا دست به ابتکار جالبی زد و در فاز آزمایشی پروژه خود حدود ۳۰ دستگاه اسکنر چشم (عنبیه چشم) را در چهار قاره توزیع کرد. دستگاه‌های اسکن چشم که Orb نام دارند، در سراسر جهان و در این چهار قاره چشم داوطلبین مختلفی را اسکن کرده و داوطلب‌ها بعد از شرکت در پروژه رمزارز رایگان دریافت می‌کنند.

ورلدکوین درواقع قصد دارد با این رویکرد پذیرش رمزارزهای را در سراسر جهان تسریع ببخشد. بیش از صدها هزار نفر در این پروژه شرکت کرده‌اند تا از عنبیه چشم آن‌ها عکس‌برداری شود. بعد از اسکن چشم، به داوطلبین کدی داده می‌شود تا بتوانند در‌اِزای این کار رمزارز دریافت کنند.

جذب سرمایه ۱۰۰ میلیون دلاری ورلدکوین

به گزارش منابع آگاه، اکنون این استارتاپ قصد دارد از شرکت‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر جذب سرمایه کند. در دور قبلی جذب سرمایه این استارتاپ شرکت‌های نامداری حضور داشتند که نام بنیان‌گذار صرافی FTX و بنیان‌گذار لینکدین در بین آن‌ها دیده می‌شد. همچنین شرکت‌های دیگری همچون کوین‌بیس، دیجیتال کورنسی گروپ و مالت‌کوین در دور قبلی جذب سرمایه مربوط به ماه اکتبر حضور داشتند. حالا صحبت از سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری است که رقم قابل‌توجهی محسوب می‌شود.

بلومبرگ هفته گذشته در گزارشی به این موضوع اشاره کرد که به‌دلیل وضع برخی قوانین، این استارتاپ فعالیت خود را در ۷ کشور متوقف کرده است. داوطلبان برای شرکت در این پروژه لازم است گوشی هوشمند داشته باشند تا بتوانند در آن شرکت کنند. همچنین کاربرانی که موبایل تاشو دارند، هنوز نمی‌توانند وارد این پروژه شوند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی