ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

حمله قلبی
هوش مصنوعی

الگوریتم هوش مصنوعی دانشمندان می‌تواند حملات قلبی را با دقت 99.6 درصد پیش‌بینی کند

با الگوریتم دانشمندان که CoDE-ACS نام دارد، احتمال تشخیص اشتباه اولیه حمله قلبی تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰

در چند وقت گذشته شرکت‌های بزرگ فناوری از مدل‌های هوش مصنوعی مختلفی رونمایی کرده‌اند که به شیوه‌های مختلفی می‌تواند زندگی کاربران را ساده‌تر کند. بااین‌حال، کاربردهای این فناوری فقط به فناوری محدود نمی‌شود و در زمینه‌های دیگری مانند مراقبت‌های بهداشتی و پزشکی نیز می‌توان از AI استفاده کرد. حالا دانشمندان الگوریتم هوش مصنوعی جدیدی را توسعه داده‌اند که می‌تواند حمله قلبی را با سرعت و دقت بهتری نسبت به قبل تشخیص دهد.

براساس گزارش دیلی‌میل، دانشمندان در مطالعه خود مدعی شده‌اند که الگوریتم هوش مصنوعی آن‌ها در مقایسه با روش‌های آزمایش فعلی، می‌تواند با دقت 99.6 درصد از حملات قلبی جلوگیری کند.

نحوه تشخیص حمله قلبی با هوش مصنوعی

در تحقیقات قبلی نشان داده شد که زنان 50 درصد بیشتر در معرض تشخیص اولیه اشتباه حمله قلبی هستند و همچنین افرادی که این عارضه در آن‌ها به‌اشتباه تشخیص داده می‌شود، پس از 30 روز، 70 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. به گفته محققان، الگوریتم جدید آن‌ها که CoDE-ACS نام دارد، از این امر جلوگیری خواهد کرد.

الگوریتم هوش مصنوعی آن‌ها براساس داده‌های 10038 بیماری که به‌دلیل حمله قلبی مشکوک به بیمارستان مراجعه کرده بودند، ساخته شد. داده‌هایی مانند سن، جنس، اطلاعات ECG و سوابق پزشکی و همچنین سطح تروپونین خون آن‌ها برای توسعه این مدل پیش‌بینی‌کننده حمله قلبی استفاده شده است.

نتیجه پیش‌بینی برای هر بیمار به‌عنوان یک احتمال با رتبه 0 تا 100 ارائه می‌شود.

به گفته دانشمندان «دانشگاه ادینبرو» اسکاتلند که مسئول این تحقیق هستند، توانایی الگوریتم آن‌ها برای جلوگیری از حمله قلبی می‌تواند تا حد زیادی پذیرش بیماران در بیمارستان‌ها را کاهش دهد و همچنین بیمارانی را که می‌توانند ادامه فرایند درمان خود را در خانه ادامه دهند، به‌سرعت شناسایی کند.

محققان این تحقیق هم‌اکنون درحال انجام آزمایش‌های بالینی مدل خود هستند تا بررسی کنند که آیا ابزار هوش مصنوعی آن‌ها می‌تواند به پزشکان در تشخیص حملات قلبی کمک کند تا نهایتاً از این طریق بتوانند فشار بسیار زیادی را که بر بخش‌های اورژانسی وجود دارد، کاهش دهند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی