ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ساختمان ادوبی
کسب و کار

قیمت سهام ادوبی 15 درصد افزایش یافت؛ بزرگ‌ترین رشد در چهار سال گذشته

ادوبی می‌گوید رویکرد متفاوت و نوآورانه این شرکت در زمینه هوش مصنوعی باعث شده است تا مشتریان بیشتری جذب آن‌ها شوند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۰

گزارش درآمد و سود ادوبی در سه‌ماهه اخیر فراتر از انتظارات تحلیلگران بوده است؛ در نتیجه بازار بورس نیز به این شرکت واکنش مثبت نشان داده و با رشد 15 درصدی بیش‌ترین رشد از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا در مارس 2020 را تجربه کرده است.

به‌ گزارش CNBC، روز گذشته قیمت سهام ادوبی رشدی 15 درصدی را تجربه کرد که بزرگ‌ترین صعود قیمت سهام این شرکت در بیش از چهار سال گذشته بود. ادوبی پنج‌شنبه گزارش مالی جدیدی منتشر و اعلام کرد به‌ازای هر سهم 4.48 دلار عایدی داشته است. درآمد این شرکت در سه‌ماهه اخیر با رشد 10 درصدی نسبت به بازه مشابه پارسال به 5.31 میلیارد دلار رسیده که بازهم بیشتر از انتظار تحلیلگران بوده است.

افزایش چشمگیر درآمد ادوبی باعث رشد سهام آن شد

«شانتانو ناراین»، مدیرعامل ادوبی، می‌گوید درآمد چشمگیر این شرکت متأثر از رشد قابل‌توجه بخش‌های Document Cloud ،Experience Cloud ،Creative Cloud و پیشرفت‌های هوش مصنوعی آن‌ها بوده است. ادوبی باور دارد رویکرد متفاوت آن‌ها به حوزه هوش مصنوعی باعث جذب مشتریان و ارزش‌افزایی برای کاربران فعلی این شرکت شده است.

این نتایج تقریباً در تضاد با عملکرد بسیاری از دیگر شرکت‌های نرم‌افزاری بوده است؛ برای مثال، شرکت Salesforce ماه گذشته میلادی بدترین ریزش قیمت سهام خود از 2004 را تجربه کرد اما برخی شرکت‌ها، مثل اوراکل، نیز پس از اعلام همکاری با گوگل و OpenAI وضعیت خوبی داشته‌اند.

قیمت سهام ادوبی درحال‌حاضر روی عدد 525 دلار بسته شده است. ارزش بازار این شرکت 235 میلیارد دلار برآورد می‌شود. با وجود رشد اخیر، ارزش سهام ادوبی همچنان نسبت به آغاز سال 2024 حدود 12 درصد کمتر شده است؛ بنابراین باید منتظر بمانیم و ببینیم این شرکت می‌تواند این کاهش را کامل جبران کند یا خیر.

ظهور فناوری هوش مصنوعی مولد شرایط بسیاری از شرکت‌ها را در بازار تغییر داده است. مایکروسافت اکنون باارزش‌ترین شرکت جهان است. پس از آن نام اپل و انویدیا دیده می‌شود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی