ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شهر شناور ژاپن
علمی

رونمایی از طرح یک شهر شناور غول‌پیکر در ژاپن: Dogen City با امکان میزبانی از 40 هزار نفر

این شهر شناور می‌تواند 10 هزار ساکن دائمی داشته باشد و طبق وعده سازنده‌اش، تا سال 2030 راه‌اندازی می‌شود.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۲:۳۰

شرکت ژاپنی N-Ark از طرح یک شهر شناور رونمایی کرده است که می‌تواند میزبان توریست‌ها، تجهیزات پزشکی و حتی راکت‌های فضایی باشد. این شهر که Dogen City نام دارد، به‌گونه‌ای طراحی شده است که تغییرات سطح دریا براساس گرمایش جهانی، تأثیری روی آن نداشته باشد و همچنین بتواند توان موردنیاز، غذا و آب حداکثر 40 هزار نفر را تأمین کند.

شهر Dogen که محیطی برابر 4 کیلومتر دارد، می‌تواند 10 هزار ساکن دائمی داشته باشد و حداکثر 30 هزار توریست هم می‌توانند از آن بازدید کنند. طراحی دایره‌ای‌شکل این شهر به این علت است که بتواند در برابر شرایط آب‌وهوایی سخت یا حتی سونامی دوام بیاورد، البته اطلاعات دقیقی درباره این ویژگی منتشر نشده است.

شهر شناور ژاپن

شهر شناور با سه بخش مختلف

براساس اطلاعات منتشرشده، این پروژه شامل سه منطقه مجزا می‌شود: یک حلقه قابل‌سکونت که شامل خانه‌ها می‌شود، یک دیتاسنتر زیردریا که با آب دریا خنک می‌شود و خودش دارای بخش مدیریت شهر و تأسیسات تحقیقات پزشکی است و درنهایت یک معماری شناور در خلیج مصنوعی که توسط یک ساختار حلقه‌ای‌شکل ایجاد می‌شود.

شهر شناور

این شهر شامل فضای سبز، تأسیسات تولید غذا، تجهیزات ورزشی، یک مدرسه، بیمارستان‌ها، پارک‌ها، استادیوم‌ها، هتل‌ها و دفاتر خواهد بود. علاوه بر این موارد، Dogen City شامل نوعی مکان برای پرتاب و فرود موشک خواهد بود.

تمرکز طراحان در Doge City روی مراقبت‌های پزشکی شهروندان بوده است. شهروندان با مشاوره‌های پزشکی از راه دور و تجزیه‌وتحلیل خون با فناوری پیشرفته روبه‌رو خواهند شد و همچنین به جراحی رباتیک دست پیدا می‌کنند.

شهر شناور

براساس محاسبات N-Ark، در این شهر سالانه نزدیک به 2 میلیون لیتر آب مصرف خواهد شد که چندان زیاد نیست. همچنین ساکنین این شهر سالانه 3288 تن زباله تولید خواهند کرد. این شهر سالانه 7000 تن غذا و 22,265,000 کیلووات برق تولید می‌کند. درحال‌حاضر نمی‌دانیم Dogen City چگونه می‌تواند چنین کارهایی را انجام دهد، اما در رندرهای اولیه، با پنل‌های خورشیدی و تأسیسات تولید غذای زیادی روبه‌رو هستیم.

درنهایت هنوز نمی‌دانیم این پروژه در کجا قرار می‌گیرد یا اینکه بودجه ساخت آن چقدر است، اما N-Ark پیش‌بینی کرده است که تا سال 2030 به بهره‌برداری برسد؛ هرچند نمی‌توان چندان به چنین تاریخی مطمئن بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی