ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
هوش مصنوعی

آنتروپیک در دادگاه تجدیدنظر شکست خورد: تحریم پنتاگون لغو نمی‌شود

یک دادگاه تجدیدنظر در ایالات متحده آمریکا درخواست آنتروپیک برای مقابله با تصمیم پنتاگون علیه این شرکت را رد کرده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۳:۱۵

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

دادگاه تجدیدنظر واشنگتن دی‌سی درخواست آنتروپیک مبنی‌بر جلوگیری از تصمیم پنتاگون در معرفی این استارتاپ به‌عنوان ریسک زنجیره تأمین را نپذیرفت. آنتروپیک مدعی بود که تصمیم پنتاگون یک اقدام تلافی‌جویانه بوده اما دادگاه چنین برداشتی نداشته است.

به‌گزارش رویترز، گروهی از قضات در دادگاه تجدیدنظر منطقه کلمبیا به درخواست آنتروپیک پاسخ رد داد. آنتروپیک از دادگاه خواسته بود مانع از آن شود که وزارت جنگ آمریکا بتواند این استارتاپ را به‌عنوان ریسکی در زنجیره تأمین معرفی کند.

کشمکش استارتاپ هوش مصنوعی آنتروپیک با پنتاگون

آنتروپیک مدعی بود که «پیت هگست»، وزیر دفاع ایالات متحده، با معرفی این شرکت به‌عنوان یک ریسک امنیت ملی در زنجیره تأمین از حدود قانونی خود فراتر رفته است. تصمیم پنتاگون زمانی اعلام شد که آنتروپیک نپذیرفت محدودیت‌های استفاده نظامی از ابزارهای هوش مصنوعی خود را بردارد.

مدیران آنتروپیک می‌گویند تصمیم پنتاگون می‌تواند میلیاردها دلار برای کسب‌وکار این استارتاپ ضرر به همراه داشته باشد. تصمیم دادگاه هنوز نهایی نشده اما می‌تواند پیروزی بزرگی برای دولت ترامپ باشد که پیش‌تر در یک دادگاه تجدیدنظر دیگر به نتیجه متفاوتی رسیده بود.

سخنگوی آنتروپیک در واکنش به این رأی در بیانیه‌ای گفت این شرکت اطمینان دارد که دادگاه درنهایت می‌پذیرد تصمیم وزارت دفاع غیرقانونی بوده است. «تاد بلانچی»، دادستان کل، این حکم را یک پیروزی برای آمادگی نظامی آمریکا تلقی کرد. بلانچی نوشت: «اختیارات نظامی و کنترل عملاتی به فرمانده کل قوا و وزارت جنگ تعلق دارد، نه یک شرکت فناوری.»

پیش‌تر یک قاضی فدرال در کالیفرنیا در تاریخ ۲۶ مارس دستور هگست را مسدود کرده و گفته بود که پنتاگون ظاهراً به شکل غیرقانونی اقدامی تلافی‌جویانه علیه آنتروپیک انجام داده است. این استارتاپ هوش مصنوعی باور دارد که دولت آمریکا با تصمیم خود حق آزادی بیان را که تحت حمایت متمم اول قانون اساسی قرار دارد، نقض کرده است.

ایمان صاحبی
ایمان صاحبی
دبیر بخش تکنولوژی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • Houman1764
    Houman1764 | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    یه قاضی معمولی می‌تونه تصمیم نفر اول کشور لغو کنه به راحتی و همه باید منتظر باشند ببین نظرش چیه

  • SAEEDDD
    SAEEDDD | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    شما فقط ازادی رو ببینین. پنتاگون رو تحریم کرده.

  • terip3000
    terip3000 | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    دیگه اسمش وزارت دفاع نیست و شده وزارت جنگ

    • SAEEDDD
      SAEEDDD | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

      تو فقط سطح ازادی رو ببین پنتاگون رو تحریم کرده.
      و با دادگاهی عادلانه بازم پیروز شده.
      حالا فکر کن تو ایران بود خخخ

      • jabberwock
        jabberwock | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

        یعنی وقتی متن رو نمیخونی و با سرعت هرچه بیشتر جواب میدی....
        شایدم متن رو سر و ته خوندی برادر

      • jabberwock
        jabberwock | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

        قضیه چیه؟ متن رو سروته خوندی؟!

  • Sepehr_e_baba2
    Sepehr_e_baba2 | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    نمی دونم چرا موضوع این دادخواست ها رو متوجه نمیشم.

مطالب پیشنهادی