ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

غول‌های فناوری برای مقابله با محتواهای فریبنده هوش مصنوعی، تفاهم‌نامه منتشر می‌کنند

در سالی که چند انتخابات در کشورهای مختلف برگزار خواهد شد، شرکت‌های فناوری می‌خواهند برای مقابله با سوءاستفاده از هوش مصنوعی آماده شوند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۰

غول‌های فناوری شامل متا، مایکروسافت، گوگل و OpenAI درحال کار روی پیمانی مشترک هستند که به مقابله با محتواهای خلق‌شده توسط هوش مصنوعی برای فریب رأی‌دهندگان در کشورهای مختلف ازجمله آمریکا خواهد پرداخت.

به‌گزارش AFP، این تفاهم‌نامه که در‌حال‌حاضر در دست مذاکره قرار دارد، به موضوع داغ دیپ‌فیک و دیگر شکل‌های خطرناک محتوا خواهد پرداخت. این پیمان قرار است جمعه همین هفته در کنفرانس امنیتی مونیخ معرفی شود.

سخنگوی متا در بیانیه‌ای از طریق ایمیل به AFP گفت: «شرکت‌های فناوری در سال مهمی که از نظر انتخاباتی در سراسر جهان پیش رو قرار دارد، مشغول کار روی تفاهم‌نامه‌ای به‌منظور مقابله با استفاده فریب‌آمیز از هوش مصنوعی علیه رأی‌دهندگان هستند.»

غول‌های فناوری علیه محتواهای فریبنده هوش مصنوعی

در ادامه این بیانیه گفته شده است که ادوبی، گوگل، متا، مایکروسافت، OpenAI، تیک‌تاک و شرکت‌های دیگر به‌صورت مشترک تلاش دارند تا برای رسیدن به این هدف دستاوردهای مناسبی داشته باشند.

به‌گفته نشریه واشینگتن پست که اولین‌بار وجود این تفاهم‌نامه را گزارش کرد، غول‌های فناوری قبول خواهند کرد که راه‌هایی برای شناسایی، برچسب‌گذاری و کنترل تصاویر، ویدیوها و صداهای ساخته‌شده با هوش مصنوعی که هدفشان فریب رأی‌دهندگان است، ایجاد کنند.

این تفاهم‌نامه در شرایطی تنظیم می‌شود که غول‌های فناوری از سمت قانون‌گذاران تحت فشار هستند و این احتمال وجود دارد که از هوش مصنوعی برای دستکاری در انتخابات استفاده شود.

متا، گوگل و OpenAI پیش‌تر پذیرفته بودند که از یک استاندارد مشترک برای قراردادن واترمارک روی تصاویر ساخته‌شده با هوش مصنوعی استفاده کنند. در چند وقت اخیر، انتشار تصاویر جعلی هوش مصنوعی نگرانی‌ها در این باره را تشدید کرده است.

ماه گذشته، انتشار یک صدای جعلی از «جو بایدن» باعث شد تا ظاهراً ده‌ها هزار نفر از شهروندان در انتخابات ایالت نیوهمپشایر شرکت نکنند، چرا که این صدا چنین درخواستی از آن‌ها داشت.

از سوی دیگر، حزب نخست‌وزیر سابق پاکستان، «عمران خان» از همین فناوری برای تولید سخنرانی‌های خود استفاده کرده بود. عمران خان در‌حال‌حاضر در زندان به‌سر می‌برد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی