ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

مدیرعامل انتروپیک: هوش مصنوعی تا یک سال دیگر کاملاً جایگزین برنامه‌نویسان می‌شود

او همچنین نگرانی خود درباره سرقت الگوریتم‌های هوش مصنوعی توسط جاسوسان چینی را بیان کرده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰

«دارو آمودی»، مدیرعامل شرکت انتروپیک (Anthropic) و خالق چت‌بات Claude، پیش‌بینی جسورانه‌ای درباره آینده دنیای مهندسی کرده است. او معتقد است هوش مصنوعی تا 6 ماه آینده می‌تواند 90 درصد تمام کدهای برنامه‌نویسی را بنویسد و تا یک سال آینده 100 درصد کدها را این فناوری خواهد نوشت.

آمودی با اشاره به پیشرفت سریع ابزارهایی مانند GitHub Copilot و Claude Code (محصول خود شرکت Anthropic)، ادعا کرده این فناوری‌ها به‌سرعت درحال پیشرفت‌اند و به‌زودی می‌توانند تا 100 درصد کدنویسی را انجام دهند.

او دراین‌باره گفته است:

«کدنویسی و برنامه‌نویسی حوزه‌هایی هستند که هوش مصنوعی بیشترین پیشرفت را در آن کرده است. وقتی به این حوزه‌ها نگاه می‌کنم، به این نتیجه می‌رسم که در 3 تا 6 ماه آینده، فناوری می‌تواند 90 درصد کدها را بنویسد. سپس در 12 ماه آینده جهانی خواهیم داشت که در آن هوش مصنوعی تمام کدها را می‌نویسد.»

تاکنون افراد دیگری پیش‌بینی‌های مشابهی نیز کرده‌اند. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، ازجمله افرادی است که در گذشته ادعا کرده بود تا پایان سال 2025، «بهترین برنامه‌نویس جهان» هوش مصنوعی خواهد بود. «سوندار پیچای»، مدیرعامل گوگل نیز اعلام کرده بود بیش از یک‌چهارم کدهای جدید این شرکت را هوش‌مصنوعی تولید می‌کند.

نگرانی مدیرعامل انتروپیک درباره سرقت الگوریتم‌های هوش مصنوعی توسط چین

آمودی همچنین نگرانی خود درباره دسترسی جاسوسان، احتمالاً از چین، به «اسرار الگوریتمی» ارزشمند شرکت‌های برتر هوش مصنوعی آمریکا را مطرح کرده است. او خواستار دخالت دولت ایالات متحده برای مقابله با این خطر شده.

مدیرعامل انتروپیک در رویدادی گفته است:

«چین به جاسوسی صنعتی در مقیاس بزرگ معروف است و تقریباً مطمئنم شرکت‌های هوش مصنوعی مانند Anthropic هدف آنها هستند. بسیاری از این اسرار الگوریتمی رازهایی به ارزش 100 میلیون دلار هستند که فقط چند خط کد دارند. مطمئنم افرادی هستند که سعی می‌کنند آنها را بدزدند و ممکن است موفق هم شده باشند.»

این نگرانی‌ها در شرایطی مطرح می‌شوند که رقابت ایالات متحده و چین در حوزه هوش مصنوعی روزبه‌روز شدیدتر می‌شود و حفاظت از فناوری‌های پیشرفته به اولویتی استراتژیک تبدیل شده است.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • دادا
    دادا | 3 هفته قبل

    یک ساله! صبر می کنیم ببینیم این آقا درست میگه یا بیل گیتس

  • kambyses
    kambyses | 4 هفته قبل

    بعیده اتفاق بیفته!

مطالب پیشنهادی