ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

بیل گیتس
هوش مصنوعی

بیل گیتس: هوش مصنوعی بهره‌وری برنامه‌نویسان را تا 50 درصد افزایش می‌دهد

بیل گیتس در مصاحبه‌ای با یاهو گفت که هوش مصنوعی می‌تواند برای برنامه‌نویسان و کارکنان حرفه‌ای سودمند باشد.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۲۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۰

«بیل گیتس»، هم‌بنیان‌گذار مایکروسافت، در مصاحبه‌ای با یاهو گفت که هوش مصنوعی می‌تواند باعث افزایش بهره‌وری شود. به اعتقاد او، این فناوری باعث بهبود بهره‌وری 40 تا 50 درصدی برنامه‌نویسان می‌شود تا سریع‌تر یک برنامه را توسعه دهند. همچنین هوش مصنوعی برای دیگر کارکنان حرفه‌ای می‌تواند سودمند باشد. از سوی دیگر، صندوق بین‌المللی پول گفته است که هوش مصنوعی تقریباً 40 درصد مشاغل را در سطح جهانی تحت تأثیر قرار می‌دهد.

شهر داووس در سوئیس میزبان مجمع جهانی اقتصاد است که شرکت‌های بزرگ فناوری مانند اینتل و کوالکام در آن حضور دارند. در این رویداد درباره آینده‌ هوش مصنوعی نیز صحبت شده است. طی این رویداد، بیل گیتس در مصاحبه‌ای با یاهو گفت که هوش مصنوعی می‌تواند به بهره‌وری 40 تا 50 درصدی در شغل برنامه‌نویسی کمک کند.

بیل گیتس پیش از این نیز سال 2024 را سال هوش مصنوعی دانست و به گفته او، باید منتظر نوآوری‌های گوناگونی در حوزه‌های مختلف کاری، تحصیلی و مراقبت‌های بهداشتی باشیم.

تأثیر هوش مصنوعی بر آینده شغلی کشورهای مختلف

براساس گزارش جدید صندوق بین‌المللی پول (IMF) در روز یکشنبه حدود 40 درصد از اشتغال جهانی در معرض تأثیرات هوش مصنوعی است. در کشورهای پیشرفته، هوش مصنوعی تقریباً 60 درصد مشاغل را به‌دلیل رواج شغل‌هایی با محوریت امور شناختی (cognitive task) به خطر انداخته است. همچنین IMF اعلام کرد که این رقم در کشورهای درحال‌توسعه 40 درصد و در کشورهای با درآمد پایین 26 درصد است.

اگرچه بسیاری از بازارهای نوظهور و کشورهای درحال‌توسعه ممکن است دچار اختلالات کمتری در ارتباط با هوش مصنوعی شوند، اما این کشورها نیز آماده سرمایه‌گذاری روی هوش مصنوعی هستند.

مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول به یاهو گفت که کارکنان مسن‌تر تأثیری زیادی از پذیرش گسترده هوش مصنوعی خواهند دید و ممکن است به حمایت‌های اجتماعی نیاز داشته باشند. طبق گفته‌های او، کسانی که مشاغل خود را از دست می‌دهند نیاز به حمایت بیشتری خواهند داشت. نسل جوان‌تر، به‌خصوص زنان، سازگاری بیشتری با هوش مصنوعی دارند.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی